Miroslav Koubek
25. listopadu 2019 • 16:20

O nedoceněném Jarolímovi i Berbrově šikaně. Chyboval Jílek s Mandjeckem?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sedmnáctému ligovému kolu předcházela klíčová repre pauza, během níž národní tým tím nesoucí se na obří slávistické vlně úspěšně doplul k evropským břehům. Klukům a realizačnímu týmu v čele s Jardou Šilhavým se sluší pogratulovat a popřát hodně úspěchů na EURO 2020. Mužstvo začíná dozrávat a klidně může být v létě příjemným překvapením.



Jelikož jsem byl v předchozí éře u toho, neodpustím si jedno zamyšlení; předem vím, že se mnou bude drtivá většina nesouhlasit. Tvrdím a budu tvrdit, že je potřeba poděkovat i trenéru Jarolímovi za etapu, která předcházela.

Po mistrovství Evropy 2016 to byl on, kdo postupně začal dávat první starty všem těm Součkům, Coufalům, Bořilům, Janktům, Barákům, Schickům, Krmenčíkům, Kopicům, Zmrhalům, Masopustům, Pavelkům a jiným.

Byl za to často vysmíván. Dobře mám před očima, jak se některým teď už současným hvězdám třásly ruce trémou při zavazování kopaček.

Předem prohraný boj s Berbrem

Věci je potřeba vždy hodnotit objektivně v čase, vývoj prostě nepřeskočíš. Karel se ocitl v nesprávnou dobu na nesprávném místě, a když neutralizací Miroslava Pelty přišel se svou šikanou trenéra náhradní boss Berbr,

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud