Pavel Ryšavý
8. července 2017 • 15:35

Podepíše Jágr ještě smlouvu v NHL? ANO, není „mrtvý“ a to je základ

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

POLEMIKA | Beru, Jaromír Jágr vždycky uměl překvapit. Teď se po jeho názorech slehla zem. Za týden klidně může říct, že kupuje farmu u Jihlavy, kde bude pěstovat brambory, a bez mrknutí oka to udělá. Klidně může. Za sebe však spíš čekám, že v NHL zůstane. Zájem o něj je, jen se musí vyjasnit pár věcí. Podle mě podepíše, nebude to hned, možná za pár týdnů, možná na konci srpna. Ale z NHL neodejde. Ještě ne.



Není „mrtvý“, což je základ.

Nejhorší totiž je, když jste všem volný. A to on pořád není. Neslyšíte, jak je každému fuk, kde podepíše. Stačí si projet sociální sítě, fanoušci za mořem moc neubírají ze své přesvědčovací taktiky. 

Columbus, Pittsburgh, Colorado, Edmonton, Montreal... Dosaďte si libovolný tým. Pořád to jede dokola: Prosím, podepište JJ 68. Veterán je pořád v kurzu, což je plus.

Není jenom hezky zarámovaný obrázek, kolem kterého musíte chodit tři metry daleko, abyste mu neublížili. Pořád může do akce. Jen mu najít vhodný tým a vhodnou roli.

Ano, jedna věc se změnila. Nový klub ho vezme jako důležitého hráče, ne údržbáře, ale taky už ne jako spasitele a hvězdu číslo jedna. S tímhle se musí smířit. Pokud to udělá a nakonec kývne, rozloučí se s nejlepší hokejovou ligou jako vítěz. Tak, jak si zaslouží.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud