Radko Gudas
Premium
7. března 2022 • 15:12

Ovi válku nezastaví, kluci z Ruska za to nemůžou. Rittich se mi smál, a teď...

Autor: Radko Gudas
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

KOMENTÁŘ RADKA GUDASE | Byl to spíš řeckořímský zápas než bitka. Nastoupila u nás Ottawa a bylo vidět, že se budou chtít rvát. Procházejí přestavbou, pro jiný styl nemají dost hráčů. Snaží se tedy vycukat soupeře jinak. A pokud máte kapitána, jako je Brady Tkachuk, nejde ho nenásledovat. Pro takový tým je dobrý vůdce. Vystartoval po Hörnqvistovi, viděl jsem, jak tam za nimi stojí jejich hráč Watson, a opřel se do něj. Chtěl se pošťuchovat, pak spadnul. Zavalil jsem ho, abych ho uklidnil, ale spíš jsem ho nasral.



Vyhodili nás, dohrálo se ve větším klidu, uvítali to asi i rozhodčí. On cestou do kabiny ještě pořvával. Nevím, jestli to mířilo vyloženě na mě. Někdo od nás si do něj ještě rýpnul. Je skvělé, že se podpoříme, nikdo v tom nezůstane sám.

Jiným hráčům aplaudují, když dají gól, mě tak vyprovázeli po souboji s Watsonem. Vstal jsem, lidi v hale se zvedli a začali mě vyvolávat. Super pocit. Diváci tohle milují, je vidět, že hokej zase víc sledují. Můžou chodit bez omezení, nepotřebují žádná potvrzení, dostává se to do normálních kolejí.

Slovní přestřelku jsem měl nedávno ze střídačky taky s DeAngelem z Caroliny. Když nám došly nadávky, snažil jsem se mu vysvětlit, jak hodně je u nás oblíbený. Někdo pak psal, že jsme se dohadovali, kam vyrazíme na véču. Legrace, ale vymyšlená. Já bych ho určitě nikam nevzal!

Nashvillu jsem dal svůj první gól v sezoně. Zase docela pozdě. Nechci sice čekat, ale vždycky čekám. Jsem rád, že to tam konečně spadlo. Měl jsem předtím dost šancí a všechno dokázal spálit. David Rittich u nás byl den před utkáním na večeři. Vždycky se mi smál, teď koukal, když jsem mu ho tam fouknul. Jsem rád, že to padlo na kamaráda. Asi ho na večeři vezmu příště znovu. Z Čechů jsem dal gól taky Petru Mrázkovi. Vlastence ještě ve Philly.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud