7. března 2015 • 04:57

Velký den sprintera Masláka: Vytetuje si na sebe další zlato?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je největší českou nadějí na zlato v Praze. Pavel Maslák bude dnes od 19:30 na trati na 400 metrů obhajovat triumf na halovém ME v atletice. Zajímavostí je, že tělo tohoto 24letého českého sprintera zdobí tetování. A ne ledajaké. Kromě draka na zádech a tajemné šifry v Morseovce na rukou, má na boku souřadnice míst, kde sbíral úspěchy.



Z V R P Skóre B

Helsinky, Göteborg a Sopoty. Souřadnice i těchto měst má Maslák vytetované na boku, tady totiž získal zlaté medaile. Na svém těle si však nechal zvěčnit i další místa, kde uspěl, kromě toho i souřadnice rodného Havířova.

A proč zrovna souřadnice? „Chtěl jsem další tetování k drakovi. Nevěděl jsem co, ale věděl jsem, že by to mělo být spojené s atletikou,“ řekl pro čtvrteční vydání deníku Sport.

Drak má Masláka chránit a dodávat mu sílu Drak má Masláka chránit a dodávat mu síluFoto Barbora Reichová (Sport)

Nejdříve si chtěl na bok vytetovat jen názvy měst, ale pak ho kolega přemluvil. „Sprinter Honza Veleba mi řekl, že docela dobře vypadají souřadnice. Že to viděl na Angelině Jolie, která má vytetované souřadnice míst, kde se jí narodily děti. Přišlo mi to jako dobrý nápad a nechal jsem si to udělat,“ přiblížila největší česká naděje na halovém ME v atletice v Praze.

Jestli na jeho boku budou i souřadnice Prahy, se rozhodne dnes večer. „Když to vyjde medailově, tak to tam bude patřit a nechám si to dodělat,“ přiznal Maslák.

Maslák bude obhajovat titul: Finále bych měl zvládnout
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud