Ondřej Němec
3. července 2021 • 18:15

Vémola perlil i s tatínkem, Marpovi chce doručit K. O.: Čekám na to 30 let!

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

One man show v podání českého Terminátora. Přesně o tom byla akce, která se konala v pražském klubu Goldfingers. Karlose Vémolu energicky ohlásil promotér organizace Oktagon MMA Ondřej Novotný, od té chvíle ale převzal moderátorské žezlo sám bojovník a bavil diváky až do nočních hodin.



Večer se skládal z pěti pomyslných kol. V první části promluvil Vémola o začátcích v zápasení, ale i o tom, jak prožíval šikanu na škole nebo přísnost otce. Toho pak pozval na pódium, kde se nejprve s radostí objali.

Bojovníka zajímalo, co si jeho tatínek myslí o tom, kam to dotáhl. A to přesto, že ho mnohdy neposlouchal. „Stejně si myslím, že jsem měl pravdu,“ pousmál se Karel Vémola starší.

Druhé kolo bylo věnováno kulturistice a MMA. Čerstvě šestatřicetiletý bijec v něm zavzpomínal na drsná léta v Londýně i veliké úspěchy. Připomněl i svůj souboj s Petrem Knížetem, kterému předcházel možná vůbec první předzápasový trash talk v Česku. Terminátor tehdy uškrtil „Monstera“ ve třetím kole.

KARLOS SHOW: Narozeninová párty pro Vémolu s Lelou, Krampolem, Bugárem a třemi prezidenty
Video se připravuje ...

Později se ale spřátelili na jedné párty, kde z legrace dýchali plyn podobný héliu. Vémola proto nechal přinést na pódium dva balonky, aby si tehdejší legraci připomněli. A tak najednou dva z nejdrsnějších českých bojovníků mluvili šmoulím hlasem.

V další části oslavenec zavzpomínal na okamžiky, kdy mu během kariéry bylo nejhůř. Prozradil ale, že nejvíc na dně se necítil po prohře s Attilou Véghem, ale paradoxně po výhře nad Václavem Mikuláškem. Tehdy se vrátil do prázdného domu. Jeho partnerka Lela Ceterová totiž odjela s dcerkou Lili do Bratislavy. Teď už jsou ale partnerské problémy vyřešeny a na konci července bude svatba.

S promotérem Ondřejem Novotným
S promotérem Ondřejem Novotným

Kdo bude favoritem v ringu?

Ale co bylo nejzajímavější, v Noci s Terminátorem hlavní představitelé Oktagonu oznámili, že se jim podařilo dojednat boxerskou bitvu Vémoly s populárním rapperem Marpem.

Ten také přišel na pódium a pohlédl budoucímu soupeři tváří v tvář. Navíc mu slíbil potupnou prohru. Oznámení souboje vzedmulo vlnu reakcí. A podle sázkových kanceláří je favoritem právě hudebník se zkušenostmi z thajského boxu.

„Marpo si nevybral správného soupeře. Já jsem tvrdej dříč a jdu si tam pro vítězství. Třicet let dělám kombatové sporty a stejně tak dlouho čekám na své první K. O. Ještě jsem nikoho v postoji neknockoutoval. Takže do zápasu rozhodně nejdu taktizovat, vyčkávat a zvítězit na body,“ reagoval rázně Vémola po skončení unikátní show.

Myslím si, že bude mít Vémola zběsilý nástup, vyhovuje mi pozice underdoga, říká Marpo
Video se připravuje ...

Karlos to zvládl skvěle

„Karlos mě velmi mile překvapil, protože se zhostil opravdu těžkého úkolu a zvládl to skvěle. Zlepšovat se ale lze pořád a budeme se o to snažit, protože jsou v plánu další akce tohoto typu. Určitě budeme s Karlosem některé věci vylepšovat, nicméně na tuto akci máme prakticky jen pozitivní ohlasy, takže jsme spokojení a já osobně se těším na další spolupráci s českým Terminátorem.“

Radim Tauchen, promotér agentury Championtour.eu

Marpo vzkázal fanouškům, že hodlá vyhrávat
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud