25. listopadu 2019 • 13:13

Trapas v NFL! Nováček měl jít ještě hrát, ale už slavil výhru selfíčkem

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tenhle zápas si Dwayne Haskins bude pamatovat. Quarterback Washingtonu si v nedělním zápase proti Detroitu užil svoje první vítězství v NFL. Jenomže se nechal unést až moc. Když měl jít v posledních sekundách na hřiště, nebyl nikde k nalezení. V tu chvíli si totiž dělal selfíčko s fanouškem na tribuně.



Tragickým průběhem sezony zničení fanoušci Washington Redskins slavili. Kicker Dustin Hopkins dvacet sekund před koncem prokopl háčko a jeho field goal zajistil týmu výhru 19:16 nad Detroit Lions, první vítězství po šesti týdnech.

Ještě sice zbývalo dohrát pár sekund, v nichž soupeř teoreticky mohl reagovat. Ale quarterback Washingtonu Dwayne Haskins už slavil selfíčkem s jedním z fanoušků. Pak ale quaterback Detroitu Jeff Driskel spáchal interception a držení míče přešlo ještě jednou na Washington. Haskins měl jít znovu na hřiště. Jenže poblíž nebyl, takže musel na poslední snap do tzv. vítězné formace náhradník Case Keenum.

„Sháněli jsme se po něm,“ připustil kouč Redskins Bill Callahan. „Řekl bych, že si myslel, že už bylo po zápase. Nesměju se tomu. Budeme to řešit.“

Selfie, kvůli které Dwayne Haskins nestihl konec zápasu Washingtonu s Detroitem
Selfie, kvůli které Dwayne Haskins nestihl konec zápasu Washingtonu s Detroitem

Haskins hned po zápase v televizním rozhovoru přiznal, že se nechal omámit vítěznými emocemi. „Byl jsem tak rozrušený, že jsem rozbil láhev s vodou. Koukám a jsme ve vítězné formaci.“

Haskinsova chyba samozřejmě vzbudila pozornost. Na Twitteru ho kritizoval bývalý quaterback Redskins Joe Theismann.

„Jak se vám může stát, že zmeškáte snap, protože si děláte selfie? Je to neprofesionální a špatné,“ napsal Theismann.

Potěšený byl naopak fanoušek Jaime López-Verduzco, který unikátní selfie získal.

„Je to opravdu speciální, protože je to můj první zápas NFL a tenhle kluk právě získal svoje první domácí vítězství v NFL,“ řekl López-Verduzco pro CNN.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud