Martin Hašek
12. února 2024 • 13:24

Reklamy při Super Bowlu: Messi čeká na pivo, Gretzky hraje s Bradym

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během nedělního Super Bowlu svět opět pobavily vymazlené reklamy plné hvězd a neotřelých nápadů. Třicetisekundový spot stál podle odhadů 7 milionů dolarů (asi 163 milionů korun) a ve spotech se objevilo i několik sportovních legend. Beyoncé zase využila příležitosti k prezentaci svých dvou nových písní.



Možná proto, že hraje Lionel Messi za Inter Miami, se slavný argentinský fotbalista objevil v reklamě na pivo Michelob Ultra na pláži. Objednává si jedno od cesty, a když zjistí, že jeho oblíbená značka právě na čepu dočasně došla, než aby zvolil konkurenci, radši využije čas k pár fotbalovým kouskům v písku. Na konci reklamy ho samozřejmě čeká vychlazená odměna.

Legendární hráči amerického fotbalu a hokeje se sešli v reklamě na sázkovku BetMGM Sportsbook. Hlavní roli hraje někdejší quarterback Tom Brady. Herec Vince Vaughn mu jako jedinému brání v přístupu do světa sportovního hazardu.

„Pravda je, že jsi toho vyhrál už moc, Tommy. Dej šanci taky ostatním,“ říká Vaughn sedminásobnému šampionovi Super Bowlu.

Svět je v téhle reklamě jinak plný šťastných sázkařů, včetně Bradyho chůvy, nebo nejlepšího hokejisty dějin Wayna Gretzkého.

Uber Eeats angažoval do hlavní role herečku Jennifer Aniston ve spotu, v kterém lidé pořád něco zapomínají, aby si vzpomněli, že jim spoustu věcí může doručit dodávková služba. Aniston se v klipu nemůže upamatovat na hereckého kolegu Davida Schwimmera, s nímž dlouhá léta hrála v populárním seriálu Přátelé. Bývalý fotbalista David Beckham se svou manželkou Victorií tápou, jak se jmenovala skupina Spice Girls. A rapper Usher úplně zapomněl na to, že byl pro nedělní Super Bowl hlavní hvězdou poločasové show.

Zpěvačka Beyoncé , která v minulosti během Super Bowlu vystoupila hned dvakrát, se v reklamě společnosti Verizon marně snažila svými kousky rozbít internet a nakonec využila příležitosti, aby zpropagovala vydání svých dvou nových písní ‘Texas Hold ‘Em’ a ’16 Carriages.’, které zveřejnila na svých stránkách.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud