29. dubna 2013 • 21:57

Eagles Praha vezou dvě výhry z Ostravy, Kotlářka bojovala proti Drakům neúspěšně

Autor: ČBA
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po kole bohatém na body, odpaly a homeruny má extraligová tabulka stále stejné vedoucí celky. Technika ani Draci v domácím prostředí nezaváhali a třetím Eagles odskočili o 2 vítězství. První kladné body mají na svém kontě Titáni z Prahy, kteří díky skóre přeskočili v průběžném pořadí Arrows Ostrava.



Technika Brno – Hroši Brno 17:1, 16:13

Hrochům se tentokrát nepodařilo získat alespoň jedno vítězství na hřišti soupeřů. Naopak Technika potvrdila dobrou formu a stále neokusila hořkost porážky. Diváci na Kraví hoře viděli za dvě utkání celkem 47 doběhů, 57 hitů a z toho 11 homerunů. První zápas měla Technika jasně pod kontrolou, a nezastavilo ji ani několikeré střídání hroších nadhazovačů ve 3. hře. Hroši získali čestný bod až v 7. směně, která byla zároveň poslední v utkání. O převaze pálkařů z Kraví hory svědčí kromě počtu bodů i poměr hitů 18:4. Trevor Caughey si tak připsal již 3 vítězství v sezóně. I druhý zápas byl bodově nadstandardní a pálkaři obou týmů jasně dominovali nad nadhazovači. Hroši se dostali v úvodu zápasu do vedení, ale Technika ihned kontrovala a převrátila skóre na svou stranu. Hosté se zvedli a v půlce 7. směny byl stav utkání 11:11, ale její dohrávku domácí zvládli a 5 body se definitivně soupeři utrhli. Na prkně se poprvé představil hrající kauč Hrochů Justin Prinstein. 

Tempo Titans Praha – Skokani Olomouc 9:6, 9:15

Nováček mezi elitou získal v prvním sobotním zápase své premiérové vítězství v Extralize. Domácí byli celé utkání bodově nahoře a i přes postupné snižování Skokanů výhru udrželi. Druhé střetnutí už jim tolik nevyšlo. Olomouckým hráčům se vydařil začátek zápasu a po třech směnách vedli 8:5. Když pak přidali v 5. hře dalších 5 bodů, bylo rozhodnuto. Hosté dominovali i v počtu hitů v poměru 18:8. Zápas musel být ukončen pro nepřízeň počasí v 7. inningu. 

Arrows Ostrava – Eagles Praha 7:13, 6:9

Hráči Arrows se v začátku této sezóny trápí. Po sobotě mají stále na svém kontě pouhé jedno vítězství. Tentokrát dvakrát nestačili na pražské Eagles. V prvním souboji Eagles zatlačili ve 4. a 5. inningu a prozatím vyrovnané skóre 1:1 otočili na 8:1. Arrows ještě zabojovali, ale další útok jejich soupeřů rozhodl. Bradley Merrit si připsal první winner této sezóny Naopak ostravským nadhazovačům se nedařilo. Ve druhém zápase byli ostravští lepší v konečném součtu hitů, ale na zisk bodů to nestačilo. Na pálce se za hosty blýskl Matěj Hejma, který za dvě utkání nasbíral 3 homeruny. V této „disciplíně“ mu sekundovali i další hráči: Tom Ward 2 (Eagles) a Jakub Malík 1 (Arrows). 

Draci Brno – Kotlářka Praha 6:3, 6:5

Petr Minařík oslavil svůj páteční svatební den nedělní výhrou v prvním utkání s Kotlářkou. Pražané sahali do dohrávky 7. směny po výhře, ale závěr patřil Drakům. Zasloužil se o to zejména Tomáš Polanský svým tříbodovým homerunem po předchozích dvou metách zdarma. Ve druhém střetnutí rozhodla o vítězi dohrávka 8.inningu, který se nakonec ukázal jako poslední odehraný. Bodujícím byl Michal Kremláček. Začátek na vyrovnaný souboj ale nevypadal. Draci se ujali vedení 5:0, jenže pak přišlo postupné kotlářské stahování až na stav 5:5 po 7. směně. Zápas byl ukončen dříve pro špatnou viditelnost. V obou utkáních předvedli zejména polaři neobvyklý počet chyb – celkový součet je 8:3 „pro“ Draky. 

Další zápasy Extraligy budou k vidění již ve středu 1. května a samozřejmě také v obvyklý hrací den, v sobotu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud