16. prosince 2020 • 10:18

PGA Tour nyní nově na Eurosportu. Golf poběží živě až čtyři hodiny denně

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před námi je významný golfový rok. Eurosport oznámil nové partnerství s PGA Tour a v průběhu roku nabídne sportovním fanouškům 43 týdnů živého golfového vysílání. Od ledna 2021 představí Eurosport živé golfové vysílání ve více než 30 zemích a teritoriích včetně České republiky a Slovenska.  



Eurosport bude vysílat PGA Tour vždy od čtvrtka do neděle, denně až čtyři hodiny živě, v České republice a na Slovensku v českém jazyce. Diváci mohou pravidelně sledovat nejlepší a nejpopulárnější golfové hráče světa, na obrazovkách budou Tiger Woods, Rory McIlroy, Dustin Johnson nebo Phil Mickelson.

Slovensko má v PGA Tour zastoupení, jeho barvy reprezentuje Rory Sabbatini. Nové partnerství dále rozšíří publikum PGA Tour, především o diváky, kteří budou turnaje sledovat v rámci svého televizního tarifu. V příštích měsících nabídne Eurosport svým divákům některé z nejočekávanějších turnajů PGA Tour včetně The Players.

2 Championship, Farmers Insurance Open, The Genesis Invitational a Arnold Palmer Invitational presented by Mastercard, stejně jako Playoff FedExCup, který startuje v srpnu. Golfové vysílání Eurosportu prohlubuje dlouhodobé partnerství Discovery a PGA Tour, díky němuž v roce 2018 vznikl kanál GOLFTV, digitální domov golfu nabízející streamované vysílání živě nebo na vyžádání pro fanoušky po celém světě.

Zatímco GOLFTV zůstává nadále tou nejlepší destinací pro nadšence, kteří si chtějí užít co nejbohatšího golfového obsahu, Eurosport díky svému dosahu do milionů domácností slibuje rozšířit počet diváků golfu v Evropě.   

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud