9. července 2020 • 21:53

Sedláček se zbavil únavy, ale nevedlo se mu. Problém byl v zavírání, tvrdí

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden odehraný zápas a velmi rychlý konec. Tak vypadal druhý turnaj Players Championship na britských ostrovech v podání nejlepšího českého šipkaře Karla Sedláčka. Zlej Kája se sice zbavil únavy, tentokrát ho ale zradily koncovky jednotlivých legů, a tak po výsledku 6:3 slavil pětatřicetiletý Jonatan Worsley z Walesu, devadesátý hráč světa.



„Hlavní problém byl, že jsem neskóroval a hlavně jsem nezavíral,“ posteskl si po druhém vystoupení mezi elitou Sedláček. Ve středu měl bilanci 1-1, o den později dohrál hned po prvním vystoupení. Přitom se cítil lépe než při premiéře.

„Sice jsem byl odpočatej, ale bohužel jsem nehrál tak dobře a agresivně,“ zhodnotil svůj výkon český reprezentant. Šance, aby zápas dopadl lépe a klidně jeho výhrou, prý byla reálná. „Z devíti legů jsem měl devětkrát možnost leg ukončit. Pokaždé jsem měl jednu nebo dvě šipky. Mohl jsem to urvat pro sebe, ale nepovedlo se to,“ kroutil zklamaně hlavou. „Klidně jsem mohl 6:2 nebo 6:3 vyhrát, ale nevyužil jsem toho,“ dodal.

Turnaje na sebe navazují v rychlém sledu, další odehraje Zlej Kája už v pátek. A věří, že se mu povede lépe. „Musím se z toho všeho oklepat. Doufám, že to bude v pátek lepší. Musím si víc věřit, že podám lepší výkon,“ zakončil hodnocení druhého vystoupení na Players Championship český šipkař Karel Sedláček.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud