7. února 2018 • 21:24

Favoritkou na olympijské zlato je podle expertů Ledecká

Autor: ktv
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

A je to tady. Olympiáda - největší sportovní svátek - v korejském Pchjongčchangu se rozjíždí a fanoušci už drží palce českým medailovým nadějím. Komu dávají experti největší šance? "Největšími favority na zlato jsou Ester Ledecká v kursu 1,55:1 a Martina Sáblíková v kursu 1,75:1,“ prozrazuje dále hlavní bookmaker Chance Karel Brettschneider.



Šance českých sportovců na zisk cenných kovů navíc tento rok nejsou nijak oslnivé. „Očekáváme, že naše výprava si domů přiveze čtyři až pět cenných kovů,“ prozrazuje hlavní bookmaker Chance Karel Brettschneider.

I když je do startu hokejového turnaje ještě skoro týden, pozornost už se soustředí i na lední hokej. „Největšímu zájmu se zatím jako už tradičně těší hokej, na který jsme přijali sázky za 2 miliony korun. Příkladně jen na utkání mezi českou reprezentací a Jižní Koreou to bylo přes milion a půl,“ uvádí tisková mluvčí Chance, Markéta Světlíková. Podle ní zároveň nejvyšší doposud vsazená částka na toto utkání přesáhla 322 tisíc korun.

Celkově přitom zmíněná sázková společnost během letošních olympijských her očekává sázky v hodnotě 75 milionů. „To je zhruba srovnatelné s olympiádou v Soči před čtyřmi lety. Sice je o sázení větší zájem nežli v té době, ovšem Jižní Korea nemá úplně přátelský časový posun, což sázkaře netěší,“ upřesňuje dále Světlíková. 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud