17. října 2012 • 17:20

Sexy žokejka Hovadová fotila na trati Velké pardubické. Jsem volná, říká

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Na dostihovém závodišti v Pardubicích se nemusí odehrávat jenom mužné souboje. Blonďatá jezdkyně Radka Hovadová v dějišti Velké pardubické nafotila sérii povedených snímků. „Je to příjemné zpestření, zejména pro muže,“ říká s úsměvem.



Na Velkou pardubickou letos nemohla kvůli pracovním povinnostem. Právě v areálu, kde před pár dny klisna Orphee des Blins překvapivě vyhrála Velkou pardubickou, však Radku Hovadovou fotil fotograf časopisu Galopp Reporter.

Výsledkem jsou svěží fotky, které propojují dostihové prostředí a ženskou krásu. Hovadová s růží na rtech a červeně namalovanými nehty pózuje u překážek, nebo třeba v oranici.

Radka Hovadová se jako holka od koní nebojí ani drsnější práce. Pro fotografa Galopp Reporter si na to ale sundala halenku
Radka Hovadová se jako holka od koní nebojí ani drsnější práce. Pro fotografa Galopp Reporter si na to ale sundala halenku

„Musím říct, že se mi ty fotky líbí,“ říká Hovadová. „Podobné fotky snímky dělala už moje kamarádka a byly taky moc hezké. Řekla jsem si, že do toho půjdu taky, že nemám co ztratit.“

Hovadová dřív jezdila i dostihy, ale v současnosti pracuje jako pracovní jezdkyně v Itálii u trenéra Paola Favera, kde působí také žokej Josef Váňa mladší.

Hovadová jezdí každý den dostihové koně v tréninku. Kvůli pracovním povinnostem taky nemohla o minulém víkendu přijet do Pardubic.

„Poprvé jsem na Velké pardubické nebyla a docela mě to mrzelo. Pár lidí od nás si vzalo dovolené, Pepča šel taky jezdit a v práci nás bylo málo,“ vysvětluje Hovadová, kterou potěšil triumf žokeje Jana Faltejska.

„Je to můj spolužák z dálkového studia ve Velké Chuchli. Vítězství jsem mu moc přála!“

Série fotografií z prosluněného pardubického závodiště vzbudila ohlas i v Itálii, pohledná blondýnka ale zatím na svého vyvoleného stále čeká.

„Já tomu nechávám volný průběh. Je mi jedno, jestli to bude Čech, nebo Ital,“ směje se Hovadová.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud