1. ledna 2018 • 20:30

Neskutečný Procházka! V Rizinu zničil favorita, zbil ho v prvním kole

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Naprosto parádní konec prvního kola předvedl během pátečního galavečera japonské prestižní organizace Rizin český MMA bojovník Jiří „Denisa“ Procházka. Ač bojoval proti papírově silnějšímu soupeři, dokázal neskutečnými údery vyhrát už v prvním kole. 



Procházkovi se v prestižní MMA organizaci Rizinu daří, za dva roky si tam drží úctyhodnou bilanci pěti výher a jediné porážky. Nezaváhal ani v pátek, kde nastoupil proti Karlu Albrektssonovi, kterému udělil teprve druhou prohru v kariéře.

Zápas se čtyřiadvacetiletým Švédem ovšem většinu prvního kola vypadal pro Procházku špatně. Albrektsson je známý svým umem v boji na zemi, což českému bojovníkovi příliš nesedí. A právě na zemi se bojovalo po většinu času.

VIDEO: Celý zápas Procházky s Albrektssonem:

Jenže pak nastal přímo neskutečný obrat. Procházka využil příležitosti a v postoji už si svého soupeře pohlídal. Dokázal ho zasypat skvělou a neuvěřitelně tvrdou kombinací, po které rozhodčí zápas ukončil. „Musím přiznat, velice mě překvapil svou připraveností a výborným pohybem v postoji,“ hodnotil po zápase soupeře Procházka.

„Co si budeme povídat, bojovat se musí až do konce s plným nasazením. Na zemi a ve wrestlingu musím rychleji přepnout z postojek na kontakt tělo na tělo, páč mě to stálo zbytečný strhy na zem,“ vzpomínal na zápas.

A připomněl i svůj strhující technický knockout. „Závěr byl jasnej, nebylo na co čekat, tak jsem to spustil a bylo,“ napsal na svou facebookovou stránku.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud