Ondřej Němec
Premium
24. února 2019 • 16:55

Vémola: Pudilová prohrála objektivně. Jak UFC okradla české fanoušky?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Verdikt odvolací komise: Rada stihne začátek příští sezony
VŠECHNA VIDEA ZDE

Premiérový večer UFC v Praze sledoval přímo v O2 areně, objevil se ale v pro něj nezvyklé pozici: český bijec Karlos Vémola byl totiž pasován do role jednoho z komentátorů stanice Nova Sport. Exkluzivně pro deník Sport pak prozradil, kde v zápase chybovala Lucie Pudilová nebo v čem podle něj slavná MMA organizace okradla české fanoušky.



Ač stále opakuje, že se chce do UFC vrátit, zatím se mu to nepodařilo. Přesto na pražské premiéře nejprestižnější ligy MMA nemohl Karlos Vémola chybět. Nebyl tam přitom jenom jako divák, ale i jako komentátor několika zápasů.

„Může mě to mrzet, hodně jsem jí fandil, ale takhle to prostě je a jednalo se o zcela objektivní výsledek,“ řekl český Terminátor k ostře sledovanému zápasu Lucie Pudilové.

Byl jste trochu kritický k taktice Lucie Pudilové během zápasu. Proč?
„Říkal jsem akorát, že axe kick (kladivový kop – obloukový kop patou) na wrestlery nefunguje. A že ho tam neudělala jednou, udělala jej tam několikrát. Já jsem si pořád říkal, že by to měla přestat dělat. Tohle by měl trenér vidět a měl by jí říct, aby s tím přestala. Ona to dělala na dálku, netrefovala se a v momentě, kdy se trefila, tak jí Liz Carmouche vzala dolů. To klasický wrestler bude dělat.“

Takže v tom byla hlavní chyba Pudilové?
„Jo. Kolikrát se podaří, že axe kick někoho ukončí? Tak jednou za sta. To jí prohrálo zápas.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud