Jiří Uhlíř
24. srpna 2012 • 14:22

Kolik za lístky a kudy k okruhu? Informační servis k brněnskému závodu zde

Autor: Jiří Uhlíř, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svátek všech motocyklistů je opět v Čechách. O víkendu se na brněnském okruhu jede Grand Prix České republiky, a to i s hojnou českou účastí. Představí se Karel Abraham, Jakub Kornfeil, Miroslav Popov a také talentovaný Karel Hanika. Zde také naleznete pár informací k závodnímu víkendu.



Doprava

Pro automobily jsou určena záchytná parkoviště naproti tribunám T2, T3 a T5 a v Žebětíně na výjezdu směrem k Masarykovu okruhu. Ze Žebětína dál jezdí bezplatná linka X se zastávkou před hlavní branou okruhu. Motocykly jako první obsazují parkoviště Střelnice, dále budou využity tribuny T2, T3 a T5 (pod vysokým napětím). Z centra Brna (Mendlovo náměstí) jezdí bezplatná autobusová linka 400.

Dopravní omezení

Od pátku do neděle je pro auta bez platného povolení uzavřena silnice III/3482 v úseku mezi Žebětínem a Ostrovačicemi a silnice III/6021 od parkoviště po vyústění na silnici III/3482.

Přeprava zdarma.Foto www.brno-circuit.com

Parkování

Za motocykl se platí 200 korun na víkend, za auto 150 korun za den, za autobus 400 korun za den.

Vstupenky

Základní vstupenka na přírodní tribuny na celý víkend stojí 1930 korun, na sobotu 1250 a na neděli 1730 korun. Sedadlové tribuny se pohybují od 2800 do 5200 Kč podle umístění kolem startu a cíle. Pokladny jsou před hlavní bránou.

Kempy

Kemp Start – Kývalka, exit z D1 182, vzdálenost od okruhu 1 km, není potřeba rezervace Kemp Popůvky, fotbalové hřiště, exit z D1 182, vzdálenost od okruhu 3 km, jezdí linka MHD Kemp Alpa, exit z D1 178 (Rosice) nebo 182, vzdálenost od okruhu 5 km

Další služby pro diváky

Pro motorkáře je připravena na parkovišti Střelnice za 50 korun úschovna helem a kombinéz. Na tribunách C, D a G jsou přístupné sprchy zdarma.

Možnosti parkování.Foto www.brno-circuit.com


Důležité informace

Český rozhlas 1 – Radiožurnál bude od pátku do neděle ve spolupráci s Policií ČR přinášet rozšířené dopravní zpravodajství k situaci k dálnici D1 a okolí Masarykova okruhu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud