27. srpna 2012 • 01:01

Přijďte se podívat zdarma na hvězdy MotoGP. V Brně zůstaly na testy

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šanci, jak vidět hvězdy motocyklové MotoGP zblízka a v jiné roli než v závodě, mají čeští fanoušci i dnes. Jeden den po odeznění bwin Grand Prix se Lorenzo, Pedrosa a spol. vracejí na trať Masarykova okruhu, aby testovali motorky pro zbytek sezony. Zdrží se až do večera, vstup na sedadlové tribuny je zdarma.



Vítaným bonbonkem pro fanoušky může být hlavně testování Jorgeho Lorenza, vedoucího závodníka mistrovství světa, který se na okruhu objeví také s prototypem motorky pro příští rok.

Kdo dnes v Brně testuje

(třída MotoGP)

Andrea Dovizioso
Colin Edwards
Stefan Bradl
Ben Spies
Alvaro Bautista
Ivan Silva
Dani Pedrosa
Cal Crutchlow
Michele Pirro
Yonny Hernandez
Jorge Lorenzo

„Jorge bude testovat první prototyp M1 2013. Ben Spies vyzkouší varianty nastavení M1 pro rok 2012,“ řekl Massimo Meregalli, týmový ředitel Yamahy. Spies netestuje stejný model jako Lorenzo proto, že po sezoně od Yamahy odchází.

Zatímco Lorenzo nasedne na motorku verze 2013 až dnes, jeho největší rival Dani Pedrosa už ji má k dispozici od letního závodu v americké Laguně Seca. Honda zatím neoznámila, s čím přesně vyjede Pedrosa z garáže dnes.

Čeští fanoušci se budou muset obejít bez Karla Abrahama, jehož tým v Brně netestuje.

Tím pádem se na okruh nevrátí ani Valentino Rossi, ten ale se svojí ducati vyrazí v úterý a ve středu na privátní testy v italském Misanu. Právě tam bude šampionát v polovině září pokračovat.

Testování v Brně bude měřené časomírou.


Testování probíhá od 9 do 13 hodin a od 14 do 18 hodin.

Vstup je zdarma, otevřeny jsou tribuny T3, T5 a přírodní tribuna C. Parkování je zdarma za tribunami T3 a T5, otevřen je podchod pod závodní dráhou k paddocku.

Paddock je pro veřejnost uzavřen.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud