16. března 2023 • 12:12

Vstupenky na LOH 2024: čas na přihlášení se krátí, co je potřeba?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chcete zažít jedinečnou atmosféru olympijských her v blízké Francii a držet palce českým sportovcům přímo v úchvatném městě nad Seinou? Přinášíme přehledný návod, jak získat vstupenky na LOH 2024 v Paříži. V první fázi moc času už nezbývá!



„Olympijské hry v Riu i Tokiu byly daleko, ty tokijské navíc bez diváků kvůli covidovým opatřením. Proto bych si moc přál, aby do Paříže přijelo co nejvíc českých fanoušků podpořit celý náš tým,“ řekl dvojnásobný olympijský vítěz v judu Lukáš Krpálek.

Kde koupit vstupenky na LOH 2024

Vstupenky na olympijské hry v Paříži, které proběhnou od 26. července do 11. srpna 2024, se prodávají novým způsobem. Tentokrát je můžete zakoupit pouze na speciální webové stránce https://tickets.paris2024.org/en/

2. kolo předprodeje vstupenek na LOH

Až do 20. dubna 2023 do 18:00 se mohou registrovat zájemci o druhé kolo nákupu vstupenek na olympijské hry v Paříži. To pro vylosované zájemce začne 11. května 2023. Prodávat se tentokrát budou jednotlivé lístky a k dispozici už budou vstupenky na finálové soutěže i slavnostní zahájení a zakončení her.

Do slosování ve druhém kole jsou automaticky zařazeni také zájemci z prvního kola, kteří nevyčerpali kvótu 30 vstupenek na osobu. Přehled cen lístků najdete ZDE.

1. kolo předprodeje vstupenek na LOH

Termín registrace pro zařazení do slosování o možnost zakoupit vstupenky byl od 1. prosince 2022 do 31. ledna 2023 do 18:00 středoevropského času.

V první fázi se prodalo 3,25 milionu vstupenek na 600 různých soutěží, o které se podělili zájemci ze 158 zemí světa. Nejvíce lístků se prodalo ve Francii. „Nemáme přesné informace o prodeji v České republice, ale přihlásilo se nám dost fanoušků, kteří v první vlně uspěli. Věříme, že stejně tomu bude i ve druhé fázi. Je pro nás důležité, aby v Paříži 2024 podporovalo české sportovce co nejvíc našich fanoušků,“ řekla Blanka Konečná z Českého olympijského výboru.

Jak se budou vstupenky v první fázi vybírat?

Od 15. února do 15. března 2023 bude možné si vytvořit vlastní balíčky vstupenek z aktuální nabídky. Každý vylosovaný zájemce si bude moci zakoupit až 30 lístků a vytvořit z nich nejvýše deset balíčků.

Servis pro fanoušky i balíčky s lístky

Opět se chystá také Český dům se zázemím pro sportovce i diváky. Pokud nechcete spoléhat na štěstěnu v losování samostatných vstupenek s fanoušky z celého světa, lístky s VIP servisem můžete v Česku získat prostřednictvím cestovní kanceláře IBTravel.

Ceny vstupenek

Ceny jednotlivých vstupenek začínají na částce 24 eur. Kompletní přehled cen naleznete na oficiálním webu LOH v Paříži.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud