22. července 2012 • 19:50

Vyšlu pozitivní energii a vyhrajete, slíbila Čáslavská Kulhavému

Autor: bb, nit
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Potkali se krátce poté, co se Jaroslav Kulhavý vrátil ze závodů Světového poháru v zámoří. „Ježíš, vy jste delší, než jsem si myslela,“ vítala bikera sedminásobná olympijská vítězka Věra Čáslavská na terase restaurace v usedlosti Landronka, kde už mezitím mistr světa v cross country stihl zhltnout oběd poté, co měl za sebou jeden rozhovor a vyšetření u lékaře.



I jídlo bylo jedním z témat rozhovoru, který si můžete přečíst v pondělním vydání deníku Sport. Gymnastická legenda v něm také Kulhavému přislíbila, že mu 12. srpna přijede fandit přímo na okruh do Hadleigh Farm.

„Totiž já nosím druhým lidem štěstí. Přijdu, najdete mě v cíli. Ale neřvu, jsem spíš introvert. Umím fandit tiše, ale vysílám energii,“ slibovala Čáslavská. „Takže až Bára Špotáková získá zlatou, tak vy ji pak následujete.“ Kulhavý se pousmál: „Budu se snažit.“

Oba pak odcházeli s úsměvem. „Byl to příjemný rozhovor, něco si z něj odnesu. Minimálně jsem dobitý pozitivní energií, paní Věra má ten dar a tady byl cítit. Bylo to hodně zajímavé,“ pochvaloval si Kulhavý.

Vitální královnu Her v Mexiku 1968 překvapil dvěma věcmi. „Je strašně dlouhej, to se mi hrozně líbí. A pak na mě ohromně zapůsobilo jeho mládí a optimismus. Mně dodalo energii jeho odhodlání, jak chce na olympiádě být dobrý. Všichni mu budeme držet palce.“

Věra Čáslavská a Jaroslav Kulhavý popisují dojmy z unikátního dvojrozhovoru pro deník Sport
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud