3. srpna 2012 • 11:43

Hradilek získal jedinou medaili, ale Emmons ve sledovanosti nepřekonal

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Kairinenova ruka? Penalta v pořádku. Olomoucký gól nepadl z ofsajdu, říká KR
VŠECHNA VIDEA ZDE

Finálovou jízdu kajakáře Vavřince Hradilka, který ziskem stříbra vybojoval na olympijských hrách v Londýně pro českou výpravu první medaili, vidělo ve středu na programu ČT4 celkem 329.000 lidí. Nejsledovanějším olympijským výkonem tak zůstává finále střelkyně Kateřiny Emmons, kterou na stejném programu zhlédlo v sobotu 412.000 diváků.



Z přenosů na ČT2 byla v období od 28. července do 1. srpna nejsledovanější tenisová dvouhra Petry Kvitové s Číňankou Pcheng Šuaj, která přilákala k obrazovkám 257.000 diváků.

Kvitová ve čtvrtek prohrála ve čtvrtfinále s Ruskou Marií Kirilenkovou a na olympiádě skončila. Do semifinále naopak postoupily deblistky Lucie Hradecká s Andreou Hlaváčkovou.

Vedle tenisu se na ČT2 těší oblibě také plážový volejbal a basketbal žen. Vítězný zápas českých basketbalistek s chorvatským týmem vidělo ve středu 255.000 lidí.

Na ČT4 je nejpopulárnější střelba, vodní slalom a přenosy z plaveckého bazénu.

Přenosy olympijských her v rámci obou programů v období od soboty do středy zasáhly 4,65 milionů diváků starších 15 let. Zásahem se míní sledování po dobu alespoň tří minut.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud