4. srpna 2016 • 13:23

Kráska pod koši se zasnoubila. Basketbalistka si bude brát svou kamarádku

Autor: jj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kráska z basketbalových palubovek není k mání. Američanka Elena Delle Donneová, nejužitečnější hráčka poslední sezony WNBA a nejatraktivnější tvář zámořské ligy, se zasnoubila. V novém vydání časopisu Vogue předvedla 196 centimetrů vysoká basketbalistka elegantní coming out a prozradila, že její vyvolenou je kamarádka Amanda Cliftonová. Jedna z největších hvězd amerického týmu na olympiádě v Riu se zasnoubila 2. června.



„Rozhodla jsem se, že nebudu nic skrývat,“ prohlásila šestadvacetiletá Delle Donneová, jež v WNBA obléká dres týmu Chicago Sky a spoluhráčky prý vědí o její sexuální orientaci již dlouho. „Mlčela jsem na veřejnosti, abych bránila soukromí Amandy. Nechceme, aby se náš život probíral v médiích, ale teď jsem nadšená, že se mohu se všemi o tuhle zprávu podělit,“ pravila.

„Vyrůstala jsem v rodině s nejjediněčnější sestrou na světě a vždy jsme byli vedeni k tomu, abychom si jedinečnosti vážili. Proto pro mě bylo jednoduché být sama sebou a přála bych si, aby to tak měli i ostatní,“ prohlásila Delle Donneová, jejíž starší sestra Elizabeth je po mozkové obrně slepá, hluchá a trpí autismem. Zatímco ostatní hráčky WNBA vydělávají mimo sezonu v Evropě, ona se stará o svou sestru.

Vše o LOH Rio de Janeiro 2016 čtěte zde >>

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud