4. srpna 2016 • 21:30

Zkoprnělá Šafářová po losu OH: Ty vole, hrajeme s Williamskama!

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odveta za finále olympijského Londýna je nachystaná v Riu de Janeiru. Čtyři roky starou stříbrnou stopku pro H+H v tenisové čtyřhře můžou v Riu de Janeiru páru slavných tenisových sester Williamsových vrátit dvě jiné Češky. Lucie Šafářová s Barborou Strýcovou budou mít tu čest hned v prvním kole.



Pípla esemeska od trenéra Petra Pály a Šafářová se Strýcovou měly jasno. „Já říkám: Ty vole, hrajeme s Williamskama…“ směje se Šafářová. Venus a Serena Williamsovy, obhájkyně olympijského vítězství, se na úvod postaví Češkám.

„Samozřejmě jsem ráda, že bude debl hrát a hraju ho s Luci. Akorát nemáme moc dobrý los na to první kolo… Jak se jmenujou? Nějaký ty nejznámější ségry…“ rozesmála se Strýcová. „Fakt super los… Musíme asi hrát co nejlepší tenis. Ale už jsme si říkaly, že v prvním kole jsou nejvíc porazitelné, pak už je to asi horší. Nějaká šance tam samozřejmě je.“

Touhle myšlenkou se utěšuje i Šafářová. „Je to samozřejmě hodně těžký los, asi jeden z nejtěžších, co jsme mohly mít. Ale je to zase výzva a jak říkala Barča, v prvním kole, kdy ještě nejsou rozehrané, je šance největší,“ míní Šafářová. „Pak jak se dostanou do tempa, už je to těžší a těžší. A tím, kolik mají za sebou vyhraných titulů, ty semifinále a finále už umí hrát.“

Šafářová už proti sestrám Williamsovým hrála v roce 2013 s Anastasijou Pavljučenkovou a musela se smířit s prohrou 1:6, 6:7.

Vše o LOH Rio de Janeiro 2016 čtěte ZDE >>



Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud