Zdeněk Janda
17. února 2018 • 10:39

Ohromená Samková o Ledecké: Neskutečné! Vítám ji mezi Bohyně!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PCHJONGČCHANGU | Nevěřili svým očím. „Cože? Opravdu? Tak to je neskutečný!“ Čeští sportovci, kteří přišli do arény fandit hokejistům, málem oněměli úžasem, když zjistili, že Ester Ledecká získala zlato na super-G. Včetně Evy Samkové, snowboardkrosařky, která tady brala bronz, předtím v Soči zlato. „Jsme z toho úplně opaření. Nemám Slov. Oficiálně ji vítám do klubu Bohyň!“ smála se Samková.



Ta si stejně jako další sportovci, včetně rychlobruslařky Martiny Sáblíkové , obrátila bundu. Zlatou dopředu. Jako jasné znamení sounáležitosti s českou výpravou: Máme zlato!

„Hrozně moc jí to přeju. Je to neuvěřitelný, neskutečný, prostě pecka. Nevím, co víc říct,“ chrlila ze sebe rozpustile Samková a věří, že Ledecká ovládne i paralelní obří slalom na snowboardu a získá druhé zlato.

„Strašně jí gratuluju. Paráda!“ dodala Samková, která přiznala, že v době, kdy se to mezi českými sportovci na tribuně rozlehlo, na chvíli přestali hokejistům fandit. Jak z toho byli v šoku. Prostě paf. „Já lyžování moc nerozumím, ale holky lyžařky to tady studovaly. Ty nechápaly ještě víc…“ pousmála se olympijská šampionka ze Soči.

Tam se jí začalo přezdívat Bohyně. Teď má svou nástupkyni.

„Je to zázrak. Určitě se to tak dá říct. To je něco, opravdu wow...“ spontánně reagovala i lyžařka Martina Dubovská , která také hokej sledovala. Ale i ona měla plnou hlavu dojmů z Ester… Stejně jako další zástupce českého alpského lyžování – Gabriela Capová, specialistka na slalom.

„Je to neuvěřitelné. Vždyť to ještě není hlavní disciplína, tím je sjezd. Říkali jsme si, že může být TOP patnáct, možná deset. Ale zlato? Neuvěřitelné. Je fakt dobrá,“ dodala obdivně Capová.

A to má Ledecká alpské lyžování spíše jako doplněk ke snowboardu. O to je její počin ještě úžasnější.

Čeští sportovci včetně stříbrné rychlobruslařky Martiny Sáblíkové sledují hokejové utkání s Kanadou
Čeští sportovci včetně stříbrné rychlobruslařky Martiny Sáblíkové sledují hokejové utkání s Kanadou

8. den na ZOH: český superden, povolávák pro střelce a vlajkonoš hrdina
Video se připravuje ...

Olympiáda 2018: kompletní informace najdete zde >>

Olympiáda v Pchjongčchangu: ZOH 2018 na iSport.cz

 
Program a výsledky ONLINE přenosy Češi na olympiádě Medailové pořadí
Zimní olympijské hry v Pchjongčchanguse konají od 9. do 25. února 2018. Celkem se na OH 2018 v Jižní Koreji rozdá 102 sad medailí.

Hokej na ZOH 2018

 
Program zápasů Česká nominace Tabulky a výsledky Stadiony na OH
Systém turnaje: Do čtvrtfinále postoupí přímo vítězové skupin a nejlepší tým z 2. místa. Zbylých 8 mužstev si zahraje o další čtyři místa.
Český program: Česko - USA 3:2sn
Česko - Rusko 0:3
Česko - Kanada 4:6

Eva Samková, Ester Ledecká, Barbora Havlíčková, Veronika Vítková, Ondřej Moravec, Martin Erat, Michal Krčmář, Šárka Pančochová, Martina Sáblíková, Karolína Erbanová, Pavel Francouz

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud