Martin Hašek
18. února 2018 • 09:06

Ledecká se vrací do bubliny. Musel jsem vypnout mobil, přiznal manažer

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z PCHJONGČCHANGU | Svět se probudil do nového dne, ale zájem o senzační příběh snowboardistky Ester Ledecké, která v olympijském super-G porazila všechny nejlepší lyžařky, stále neustává. Ledecké manažer Viktor Valta se od sobotního odpoledne probírá maily s nabídkami na rozhovor od nejvýznamnějších světových médií. „Šel jsem spát asi v půl páté ráno,“ říká Valta.



Nejdřív senzační jízda, pak zázračný finiš. A oko světového tisku se otočilo k Ester Ledecké, jako když Mordor cílil na vetřelce Froda Pytlíka. Ve středu reflektoru se ocitl její manažer Viktor Valta.

„Včera zvonil telefon od konce závodu do hluboké noci. Šel jsem spát asi v půl páté ráno, do té doby jsem se snažil odpovídat, reagovat,“ vysvětloval Valta. „Ozvali se v podstatě všichni, Discovery, Eurosport, Olympic Channel. Ester dostala pozvání do Rakouského domu, Švýcarského domu, Německého domu. Běželo to napříč, musel jsem si na tři hodiny vypnout telefon.“

Samotné závodnice se ale humbuk zatím nijak nedotýká. V sobotu mluvila hodinu a půl v mixzoně a potom ještě na oficiální tiskovce. Pak se ale přestěhovala do hotelu u snowboardového areálu Phoenix Park v Pokwangu a znovu se zavřela do své bubliny.

„Chceme Ester udržet v klidu, aby mohla přepnout na snowboard. Všechny prosíme o shovívavost. Se všemi se domlouvám, že bude Ester k dispozici pětadvacátého na velké tiskovce v Českém domě.“

Mezi odmítnutými je také Eurosport, hlavní vysílatel Her, který Ledeckou zval do svého exluzivního studia Cube ve virtuální realitě.

„Byl tam i Shaun White po svém vítězství. Ale i tam jsem psal, jestli by to šlo posunout až po snowboardovém závodě,“ uvedl Valta.

Ledecká vzbudila zájem také na sociálních sítích. Na Instagramu jí přibylo přes 50 000 fanoušků, na Faceboooku přes 30 000.

„Jsou to neuvěřitelná čísla,“ říká Valta.

Sama Ledecká dostala na dnešek volno. Zítra se v Pokwangu pustí do tréninku na snowboardu, na němž ji ve čtvrtek čeká kvalifikace paralelního obřího slalomu.

9. den na ZOH: Ledecké slalom snů, nájezdový hrdina Francouz a medailový hattrick Kuzminové
Video se připravuje ...

Ester Ledecká je jedním z největších překvapení celých olympijských her
Ester Ledecká je jedním z největších překvapení celých olympijských her

Olympiáda 2018: kompletní informace najdete zde >>

Olympiáda v Pchjongčchangu: ZOH 2018 na iSport.cz

 
Program a výsledky ONLINE přenosy Češi na olympiádě Medailové pořadí
Zimní olympijské hry v Pchjongčchanguse konají od 9. do 25. února 2018. Celkem se na OH 2018 v Jižní Koreji rozdá 102 sad medailí.

Hokej na ZOH 2018

 
Program zápasů Česká nominace Tabulky a výsledky Stadiony na OH
Systém turnaje: Do čtvrtfinále postoupí přímo vítězové skupin a nejlepší tým z 2. místa. Zbylých 8 mužstev si zahraje o další čtyři místa.
Český program: Česko - USA 3:2sn
Česko - Rusko 0:3
Česko - Kanada 4:6

Eva Samková, Ester Ledecká, Barbora Havlíčková, Veronika Vítková, Ondřej Moravec, Martin Erat, Michal Krčmář, Šárka Pančochová, Martina Sáblíková, Karolína Erbanová, Pavel Francouz

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud