9. února 2018 • 17:14

"Hvězdní hosté" na zahájení Her. Dvojníky Trumpa a Kim Jong-Una vyvedla ochranka

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dvojníci amerického prezidenta Donalda Trumpa a severokorejského vůdce Kim Čong-una vzbudili značné pozdvižení během zahajovacího ceremoniálu olympijských her v Pchjongčchangu. Když se spolu objevili na tribuně, rychle zasáhla bezpečnostní služba a odvedla je pryč. I v zákulisí si však nesourodou dvojici řada návštěvníků s pobavením fotila a natáčela.



"My spolu vycházíme skvěle," řekl agentuře Reuters Kimův dvojník. Oba skuteční státníci si přitom přes média často vyměňují urážky.

"Chtěli jsme tady všechny překvapit a přinést světu mír. A oni nás vyženou ze stadionu, to je opravdu nefér," dodal muž převlečený za severokorejského diktátora. "Rád bych věděl, jestli takhle budou zacházet i s mojí sestrou?" dodal.

Kimova sestra Kim Jo-čong se v Pchjongčchangu zúčastnila slavnostního zahájení her, ceremoniál sledovala z VIP lóže. Za americkou stranu byl na místě viceprezident Mike Pence.

Domácí jihokorejští sportovci přišli na stadion společně s reprezentanty KLDR pod vlajkou symbolizující sjednocení Korejského poloostrova. Poslední členka štafety s olympijským ohněm krasobruslařka Kim Ju-na pak převzala pochodeň od dvou hokejistek, jihokorejské a severokorejské členky společného národního týmu, který bude v Pchjongčchangu hrát.

Vše o volbě prezidenta v USA 2020 >> 

Olympiáda 2018: kompletní informace najdete zde >>

Olympiáda v Pchjongčchangu: ZOH 2018 na iSport.cz

 
Program a výsledky ONLINE přenosy Češi na olympiádě Medailové pořadí
Zimní olympijské hry v Pchjongčchanguse konají od 9. do 25. února 2018. Celkem se na OH 2018 v Jižní Koreji rozdá 102 sad medailí.

Hokej na ZOH 2018

 
Program zápasů Česká nominace Tabulky a výsledky Stadiony na OH
Systém turnaje: Do čtvrtfinále postoupí přímo vítězové skupin a nejlepší tým z 2. místa. Zbylých 8 mužstev si zahraje o další čtyři místa.
Český program: Česko - USA 3:2sn
Česko - Rusko 0:3
Česko - Kanada 4:6

Eva Samková, Ester Ledecká, Barbora Havlíčková, Veronika Vítková, Ondřej Moravec, Martin Erat, Michal Krčmář, Šárka Pančochová, Martina Sáblíková, Karolína Erbanová, Pavel Francouz

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud