30. ledna 2014 • 13:52

Erbanová letěla do Soči s prstýnkem, zásnuby se ale nekonají

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Před odletem do olympijského Soči rozesmátá rychlobruslařka Karolína Erbanová pózovala s novým prstýnkem na levé ruce. Nešlo ale důkaz vážné změny v osobním životě, ale talisman pro štěstí – doslova rodinný klenot.



„To jsou novinky!“ slyšela Erbanová, když prstýnek na letišti v pražských Kbelích předváděla.

„Není zásnubní, je od maminky. Dala mi jeden už před Vancouvrem,“ reagovala s úsměvem. „Dostala jsem rodinný klenot pro štěstí. Jiné talismany nemám, nejsem nějak pověrčivá.“

Jedna z tajných českých medailových nadějí vyrazila do Soči jen několik dní po návratu ze závěrečného soustředění v italském Collalbu, kde spolu s Martinou Sáblíkovou trénovaly na otevřené dráze ve větrné vichřici.

„Podmínky nám trénink docela stěžovaly. Byl strašný vítr a kvalita ledu taky nebyla nejlepší. Musím říct, že se s Martinou těšíme do haly. Jezdily jsme nabalené v několika vrstvách na sobě,“ líčila Erbanová, kterou teď čeká pohodlí přepychové Adler Areny v Soči, kde se už loni konalo mistrovství světa.

„Už to ve mně hraje, když vidím všechny ty lidi. Moc se těším na olympijskou atmosféru, na olympijského ducha. Byla jsem ve Vancouveru a úplně vás to pohltí. Olympiáda má svoji atmosféru, je to pěkný…“ těší se Erbanová.

Sáblíková, Soukalová a další české naděje odletěly do Soči
Video se připravuje ...

V Soči se spokojí se společnostní svého týmu, žádný z blízkých za ní nedorazí.

„Rodina zůstala radši doma, ta by to asi nervově moc nezvládla. Jsem ráda, ti by se tam někde ztratili. To by nebylo dobré,“ směje Erbanová. „Jinak jsem překvapená, kolik je tam rodáků z Vrchlabí a lidí, co znám. Jsou to, dá se říct, kámoši. Jsem ráda, že tam z Krkonoš máme velkou účast.“

Z krkonošského Vrchlabí pochází kromě Erbanové také snowboardistka Eva Samková, biatlonisté Michal Krčmář a Veronika Vítková nebo skikrosařka Andrea Zemanová.

První část české olympijské výpravy vyrazila na olympiádu do Soči
První část české olympijské výpravy vyrazila na olympiádu do Soči

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud