11. února 2014 • 04:50

Sáblíková rozesmála českou hvězdu. Být jako ty, balíme to, řekl jí Jágr

Autor: zej, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na Twitteru českého olympijského týmu se v pondělí objevila fotka, na níž je rozesmátý Jaromír Jágr spolu s Petrem Nedvědem. Všechno sleduje rychlobruslařka Martina Sáblíková. Čím ho tak rozesmála?



Jágr nejdříve na toto téma s novinářem, jenž se ho zeptal, žertoval. „Bavili jsme se o tobě, že dáváš debilní otázky,“ usmíval se.

Pak dodal. „Chceš to vědět? Bavili jsme se, jestli pojede patnáctistovku. Ona říkala, že ne, že nemá moc velký šance. A já jí říkám: Kdybychom my, hokejisté, byli jako ty, že bychom nešli do turnaje, když nemáme šanci, tak se můžeme sebrat a ject rovnou domů!“ prozradil Jágr po prvním českém tréninku v Soči.

S ním ani Jágr příliš nepočítal. „Myslel jsem si, že dostaneme volno. Ale trenér změnil názor,“ podotkla česká hvězda. „Možná je dobře, že jsem šel na led. Jak je člověk zvyklý na malé hřiště, tohle je úplně o něčem jiném,“ přiznal Jágr .

A nakonec si pochvaloval, že Češi před těžkým vstupem do olympijského turnaje proti Švédsku stihnou tréninky dva: „Samozřejmě je to lepší. Hlavně tu únavu z těla dostaneme mnohem rychleji.“

Velký rozhovor s  Jaromírem Jágrem čtěte v úterním deníku Sport!

Národní tým se dočkal své největší hvězdy, Jaromír Jágr už je v Soči
Video se připravuje ...

Jágr se po příletu potkal s Petrem Nedvědem a Martinou Sáblíkovou.
Jágr se po příletu potkal s Petrem Nedvědem a Martinou Sáblíkovou.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud