18. února 2014 • 19:30

Olympiáda ONLINE: Sdruženář Dvořák obsadil 11. místo, zlato slaví Nor Graabak

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čeští hokejisté budou dnes v Soči bojovat se Slovenskem o postup do olympijského čtvrtfinále. Biatlonisté Ondřej Moravec a Jaroslav Soukup vyrazí na start hromadného závodu už potřetí a budou doufat, že je počasí tentokrát pustí na trať. Kvůli mlze odložený závod absolvují také snowboardcrossaři David Bakeš a Emil Novák. V akci znovu budou sdruženáři i sjezdařky, které čeká obří slalom.



AKTUALIZOVAT ČLÁNEK

19:40 Nejkrásnější den v kariéře si dnes vychutnali čeští biatlonisté Gabriela Soukalová a Ondřej Moravec. Soukalová vybojovala na trati 12,5 kilometru fantastickou stříbrnou medaili, Ondřej Moravec se dnes radoval už ze svého druhého cenného kovu, když si dojel na patnáctikilometrové trati pro bronz. V Soči již získal v předcházejících dnech stříbrnou medaili. VÍCE ZDE

19:35 Martina Sáblíková nastoupí ve středu k obhajobě olympijského zlata na trati 5000 metrů v předposlední rozjížďce. Čeká ji v ní přímý souboj s nizozemskou hvězdou Ireen Wüstovou, která ji jako jediná porazila před týdnem na tříkilometrové trati a v Soči už vybojovala i dvě stříbra.

19:30 
Premiérovým olympijským vítězem v U-rampě na lyžích se v Soči stal úřadující mistr světa a vítěz X-Games David Wise ze Spojených států.

16:55  Rychlobruslařský maraton na 10.000 m vyhrál překvapivě Nizozemec Jorrit Bergsma, jenž zajel olympijský rekord 12:44,45. Porazil tak svého favorizovaného krajana Svena Kramera, jenž po diskvalifikaci ve Vancouveru nezískal zlato na nejdelší trati ani v Soči. Nizozemský hattrick zpečetil obhajobou bronzu Bob de Jong.

13:58 Sdruženář Miroslav Dvořák obsadil v olympijském závodu na velkém můstku 11. místo se ztrátou 32 vteřin na vítězného Jörgena Graabaka z Norska. Stříbro získal další Nor Magnus Moan a bronz Němec Fabian Riessle. Další čeští reprezentanti skončili ve druhé polovině startovního pole - Tomáš Portyk doběhl na 25. příčce, Tomáš Slavík na 29. a Pavel Churavý na 32. pozici.

13:30 Začíná osmifinále Rusko - Norsko. Online přenos na iSport.cz »


11:40 Slovinka Tina Mazeová vyhrála na olympijských hrách obří slalom a po triumfu ve sjezdu získala v Soči druhé zlato. Druhá dnes skončila vítězka super-G Anna Fenningerová z Rakouska a třetí místo obsadila Němka Viktoria Rebensburgová, která ovládla obří slalom před čtyřmi lety ve Vancouveru. Všechny tři české lyžařky na startu Kateřina Pauláthová, Šárka Strachová a Martina Dubovská nedokončily první jízdu.

11:00 Rychlobruslařka na krátké dráze Kateřina Novotná neuspěla ani ve druhém závodu na olympijských hrách v Soči. Na kilometrové trati v rozjížďce při souboji s Američankou Emily Scottovou tři kola před cílem upadla a následně byla penalizována. Stejně jako v sobotu na 1500 metrů tak vypadla už v rozjížďkách.

09:50 Dojela poslední, měla 27 sekund ztrátu na vítězku, přesto byla Vanessa Mae lepší než všechny české účastnice obřího slalomu...

8:55 Francouzský snowboardista Pierre Vaultier se stal v Soči olympijským vítězem ve snowboardcrossu. V dešti získal stříbro domácí Nikolaj Oljunin a bronz vybojoval Alex Deibold z USA. Čeští reprezentanti David Bakeš a Emil Novák vypadli v osmifinále a shodně obsadili 25. místo.

08:02 Čeští snowboardisté David Bakeš a Emil Novák vypadli na olympijských hrách v osmifinále snowboardcrossu a závod pro ně skončil hned po 1. jízdě. Závod jsme sledovali na iSport.cz »

07:31 Slovinka Tina Mazeová útočí v Soči v obřím slalomu na druhé olympijské zlato. Vítězka sjezdu využila v deštivých podmínkách výhodné startovní číslo jedna a zajela v úvodním kole nejrychlejší čas. Všechny tři české závodnice na startu Kateřina Pauláthová, Šárka Strachová a Martina Dubovská první jízdu nedokončily. Závod jsme sledovali online na iSport.cz »

07:15 Sdruženáři se po nepovedeném prvním závodě, v němž byl z českého kvarteta nejlepší třiadvacátý Pavel Churavý, pokusí vylepšit bilanci na velkém můstku. V obřím slalomu budou české barvy hájit Kateřina Pauláthová, Martina Dubovská a Šárka Strachová , která se však soustředí především na páteční slalom, v němž obhajuje bronz z Vancouveru. Diváci si budou muset přivstat, z obav o počasí bylo první kolo přesunuto už na 6:30 SEČ.

07:30 Vítáme vás u úterního přehledu olympijského dění. Nezapomeňte na Twitteru sledovat komentáře týmu deníku Sport přímo ze Soči!

Nejlepší biatlonistky ze závodu s hromadným startem, vpravo česká závodnice Gabrie,a Soukalová
Nejlepší biatlonistky ze závodu s hromadným startem, vpravo česká závodnice Gabrie,a Soukalová

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud