19. února 2014 • 04:45

Knírek může Samkové vydělat miliony. Už se chystají trička!

Autor: jip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný knírek, poznávací znamení snowboarditsky Evy Samkové, si tisíce jejích fanoušků začaly už během nedělního zlatého závodu na olympiádě v Soči malovat pod nos. Nasadil si ho i Jaromír Jágr, kterého medaile nadchla. V budoucnu by se knír mohl dostat mezi veřejnost i skrz pulty obchodů.



Tým kolem zlaté olympioničky pracuje na kolekci triček i řady oblečení, ve které by knír hrál svoji roli. „Je to neuvěřitelně dobrý nástroj naší komunikace. Už jsme ho dostali do podoby Evina loga, se kterým chceme pracovat,“ řekl Martin Huleja, manažer Samkové.

Ve stadiu příprav jsou vedle triček i samolepky, přívěsky na klíče a další artikly. Původně recese, namalovaná na tvář na jeden závod, může snowboardkrosařce vydělat miliony.

Všichni olympijští vítězové si tím prošli, projde si i Samková . Zájem médií, fanoušků, pozvánky na akce všeho druhu… Každý si chce z okamžiku slávy odlomit svůj kousek. Manažer Martin Huleja registroval pro Samkovou během čtyřiadvaceti hodin po nedělním závodě řadu nabídek.

Samková pod palbou otázek: Má kluka? Jak slavila? Kdy potká Jágra?
Video se připravuje ...

Pro velké vítěze jsou to perné týdny, během nichž se nezastaví. Nemohou, pokud chtějí úspěch využít. Zajímavé je, že tým kolem Evy Samkové je na toto období připraven. Ještě před olympiádou v Soči, v době příprav, vznikl manuál, podle kterého se jede. Obsahuje základy komunikace s médii, aktivitu na sociálních sítích i postřehy k tomu, co může – a nyní bude – provázet návrat ze ZOH. Existuje i sdílený dokument, kde jsou zapsané poznatky a doporučení.

Je to plán na úspěch. „Probíral jsem to i třeba s manažerem Jardy Kulhavého. Oni to zažili předloni po Londýnu. Jsem za jeho postřehy strašně rád,“ cení si Huleja. Naposled spolu mluvili čtrnáct dní předtím, než Hry v Soči začaly.

I díky tomu má manažer Samkové jasno v tom, jaké velké sponzory chce oslovit, jak by měla vypadat závodní kombinéza Samkové. Rád by na ní viděl velké sponzory, místo množství menších. Nejlépe z bankovního nebo telekomunikačního sektoru.

Českým hokejistům fandila na tribuně také olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková
Českým hokejistům fandila na tribuně také olympijská vítězka ve snowboardcrossu Eva Samková

Samková má písničku: Milujem holku, co má kníra, hlava nám to nepobírá
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud