1. března 2021 • 09:02

Soukalová je po rozvodu těhotná! Oznámila také změnu jména

Autor: ros, vmn
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvělé zprávy pro Gabrielu Soukalovou. Ano, nejenže se po rozvodu vrátila zpátky k rodnému příjmení, ale také je těhotná. Rodinu zakládá s přítelem Milošem Kadeřábkem, oznámila to v CNN Prima News.



Nového přítele představila půl roku po rozvodu, teď ohlásila další radostnou zprávu. Gabriela Soukalová, která se po krachu manželství s badmintonistou Petrem Koukalem vrátila zpátky k rodnému příjmení, je těhotná.

„Jsem s partnerem šťastná a plánujeme společnou budoucnost,“ vyprávěla Soukalová už začátkem února. Další velkou novinu vypustila do světa pouze o měsíc později, nový pár čeká miminko, oznámila na CNN Prima News. „S Milošem se známe už několik let, byli jsme hodně blízcí přátelé. Spoustu posledních let pracoval v gastronomii,“ prozradila bývalá biatlonistka.

Gabriela Soukalová je těhotná
Gabriela Soukalová je těhotná

S nyní již bývalým manželem se údajně rozešli proto, že měli rozdílné představy o partnerském životě. „Možná jsme to pochopili až pozdě právě proto, že jsme na začátku našeho vztahu kvůli náročnému sportovnímu programu nesdíleli stejnou domácnost a netrávili spolu tolik času,“ uvažovala minulé září. Teď může minulost definitivně hodit za hlavu. S prvorozeným potomkem ji čeká zbrusu nová kapitola života.

Vše se zdá být zalité sluncem. Na novém partnerovi si Soukalová váží především toho, že ji respektuje se všemi chybami. „Je to obrovsky osvobozující," potvrdila moderátorka pořadu ShowTime. Miloš je podle jejích slov sportovní multitalent. „Hodně inklinuje i k umění, což je mi blízké. Věcí, které máme společné, je prostě celá řada. Jsem šťastná.“

Svatba se ale zatím podle spokojeného páru konat nebude, i když radostná zpráva posledních dní by přece jen mohla věci uvést trochu do pohybu...

Soukalová v roli moderátorky. Maluje se? A jak se jí na sebe kouká?
Video se připravuje ...

Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud