21. září 2010 • 15:54

Oslava za státní peníze: Takhle juchal Jindra!

Autor: koc
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO: Lobbista a partner lyžařky Kateřiny Neumannové Josef Jindra se na oslavě svých padesátin v luxusní pražské restauraci Soho pořádně rozšoupnul. A s placením si starosti nedělal.



Blesk.cz

„Pošlete fakturu na organizační výbor libereckého šampionátu,“ řekl fotografovi, který pořizoval snímky. Podle něj to údajně nebyla jediná faktura za mejdan, která se proplatila ze státního.

Autor fotografi fotograí Ota Mrákota skutečně poslal fakturu na 14 280 Kč dle Jindrových instrukcí organizačnímu výboru. Měl prý napsat, že fotil něco pro mistrovství. Informaci o tom přinesl Respekt. „Byla tam spousta hostů a také známých lidí,“ potvrdil Blesku Mrákota.



Noc tu protančili i politici. Nechyběl lidovec Jan Kasal a jeho spolustraník a Pavel Severa, který později přešel do TOP 09. A slavit přišel samozřejmě i náměstek ministra obrany, lidovec Jaroslav Kopřiva, který se spolu s Jindrou namočil do korupčního skandálu s nákupem minometů.

Jindrovu a Kasalovu taneční kreaci za zpěvu Zeťové sleduje Leoš MarešFoto Ota Mrákota


Kdo oslavu ve velkém stylu platil? „Moderoval to Leoš Mareš, zpívala Helena Zeťová, měli tam velký ohňostroj. A údajně tihle jednotliví umělci posílali faktury také na adresu šampionátu,“ řekl Blesku Mrákota.

Mareš včera na dotaz Blesku, kam posílal fakturu, neodpovídal. Zeťová řekla, že si to už nepamatuje. Její manažer to říct odmítl, je to prý obchodní tajemství.

Jindra křepčí se Zeťovou, v pozadí kamarád Kopřiva
Jindra křepčí se Zeťovou, v pozadí kamarád Kopřiva


Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud