21. října 2012 • 13:44

Záhrobská vyrazila za relaxem, jezdila na vysněném koni

Autor: Barbora Žehanová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už v nemocnici po operaci nezhoubného nádoru v oblasti mozku se sjezdařka Šárka Záhrobská těšila, až se znovu sveze na koni. Od jara má totiž vlastního holandského královského teplokrevníka Douglase, díky čemuž si splnila velký sen.



Po zákroku si musela na jízdu počkat, kvůli zásahu na hypofýze se musela vyhýbat otřesům, a tak i v lyžařském tréninku vynechávala skákaní a dávala si pozor na intenzitu zátěže.

Už na konci léta si ale stihla dvakrát dopřát vysněnou kratochvíli. „Kůň, to je můj velký koníček, do toho jsem nadšená, je to moje velká relaxace. Na jaře jsem tam jezdila dvakrát týdně učit se jezdit,“ říkala v rozhovoru pro deník Sport.

Na Facebooku nyní zveřejnila fotky z říjnové návštěvy jízdárny v Hořovicích. O koně se při návštěvě stará včetně péče před ustájením.

Zastávku v jízdárně musela zvládnout mezi tréninkovými kempy, při nichž se připravuje na svůj start sezony slalomem ve finském Levi v listopadu. Sjezdařský Světový pohár začíná už příští víkend obřími slalomy v Söldenu.

Šárka Záhrobská si našla novou lásku. Jezdí na koni.
Šárka Záhrobská si našla novou lásku. Jezdí na koni.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud