5. srpna 2014 • 12:20

Hrůza hvězdy polského rychlobruslení. Traktor jí zlomil páteř

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Polská rychlobruslařka Natalia Czerwonková utrpěla vážná zranění při nehodě během přípravy na novou sezonu. Stříbrná medailistka z olympijských her v Soči měla při tréninku na kole kolizi se zaparkovaným traktorem a utrpěla zlomeninu páteře.



Czerwonkové po nehodě pomohl trenér Arkadiusz Skoneczny, který se ji vydal hledat, když dlouho nepřijížděla na smluvené místo. Po prvním vyšetření v Tomaszowě byla pětadvacetiletá sportovkyně převezena do vojenské nemocnice v Lodži.

"Člověk si plánuje sezonu půl roku dopředu... Možná bude lepší žít ze dne na den a tolik neplánovat. Zlomenina páteře + dvanáct stehů = srážka s traktorem," napsala rychlobruslařka na svou stránku na facebooku, kam přidala i fotografii se zpevňujícím límcem na krku.

 Stříbrná medailistka z olympijských her v Soči měla při tréninku na kole kolizi se zaparkovaným traktorem. Fotku z nemocnice pak pověsila na svůj facebookový účet Stříbrná medailistka z olympijských her v Soči měla při tréninku na kole kolizi se zaparkovaným traktorem. Fotku z nemocnice pak pověsila na svůj facebookový účetFoto facebook.com/natalia.czerwonka

Czerwonková je dvojnásobnou medailistkou z mistrovství světa ve stíhacím závodě družstev. Ve stejné disciplíně byla s krajankami druhá letos na OH v Soči, bronzovou medaili z předchozích her ve Vancouveru nedostala, protože se nezúčastnila žádného rozjezdu a zůstala náhradnicí.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud