9. února 2015 • 04:59

Bankův hororový pád vyděsil celý svět. Modlila se za něj i Vonnová

Autor: nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lindsey Vonnová dobře ví, jaké to je, když jí z trati na světovém šampionátu odvážejí v bolestech. Možná i proto byla včera mezi prvními, kdo na Twitteru komentoval děsivou nehodu Ondřeje Banka. „Modlím se za Ondřeje Banka. To byl ošklivý pád!“ napsala na sociální síť partnerka golfisty Tigera Woodse. I její modlitby možná pomohly, český lyžař vyvázl z hrozného okamžiku s otřesem mozku a pomláceným obličejem.



„Modlím se za Ondřeje Banka. To byl ošklivý pád!“ napsala Vonnová.

Její příspěvek zapadl do řeky přání, která se od prvních minut po nehodě valila po internetu. „Modlím se za Ondřeje Banka. Nejdřív jsem byla smutná, že Bode zvažuje konec kariéry, ale teď cítím úlevu,“ vyjádřila se Morgan Millerová, jejíž manžel na mistrovství světa havaroval v úvodním super-G a musel na operaci s přetrženou šlachou.

„Jsi král! Uzdrav se, prosím rychle. Jsi můj hrdina!!!“ uvedla v angličtině Bankova reprezentační kolegyně Klára Křížová.

„Ondřej Bank nám dnes ukázal temnou stránku sjezdového lyžování. Doufáme, že se rychle uzdraví,“ napsal americký lyžař Andrew Weibrecht.

Bank si v lyžařském světě vysloužil velký respekt loňským představením na olympijských hrách v Soči, kde ve třech disciplínách skončil v nejlepší desítce. A po skvělých výsledcích v posledních týdnech patřil v superkombinaci mezi favority. O to větší ohlas mělo nešťastné vyústění jeho včerejší story.

VIDEO | Podívejte se na Bankův hrozivý pád

„Něco takového člověk nikdy nechce vidět. Ve sjezdu se to ale občas stává. Sjezd je skvělá disciplína, ale tady je vidět, jak velké síly v něm působí,“ hodnotil Nor Kjetil Jansrud. „Doufám, že bude v pořádku. Je těžké mít dobrý pocit, když se něco takového stane.“

Ondřej Bank byl po svém pádu ošklivě potlučený v obličeji
Ondřej Bank byl po svém pádu ošklivě potlučený v obličeji

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud