Květoslav Šimek
15. listopadu 2014 • 12:59

Když létají nože i míčky! Stolní tenisty baví Fantasy i OSTRÝ trénink

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Jak vyšponovat trénink na ostří nože? Stolní tenista Jiří Vráblík nabízí originální návod na videu. Místo míčků v něm létají nože! „Tohle taky umím. Kdo to chce se mnou vyzkoušet?“ vyzývá Jiří Vráblík, který je aktuálně nejlepším hráčem hokejové iSport Fantasy extraligy. A pozor, výborně si v ní vedou i další stolní tenisté Michal Obešlo, Josef Širuček a Petr David. „Jen Pepa Šimončík je od přírody riskér, ten už odpadl,“ usmívá se Vráblík.



Vypečené video vskutku „ostrého tréninku“ Vráblíkovi poslala manželka Martina. „Prý by mi taky chtěla stát modelem,“ smál se Vráblík, který hraje polskou Superligu za Dzialdowo. „Ale tohle video musí být podvod! Nemyslím si, že by to takhle s noži šlo. Ale nakonec, můžeme to vyzkoušet, co? Manželka říkala, že mi věří…“

VIDEO: Podívejte se, jak místo míčků létají nože

Jedenatřicetiletý stolní tenista Vráblík už má za sebou řadu úspěchů. Dvakrát byl mistrem Evropy v kategorii juniorů (1997), se seniorskou reprezentací bral na mistrovství Evropy bronz v družstvech (2010) a má doma i stříbro a bronz z dvouher na mistrovství republiky (2012 a 2013).

V tréninku sice také rád chodí na ostří nože, ale jen s míčky. Často trénuje s reprezentantem Michalem Obešlem, kterého už také strhnul i k hokejové Fantasy. „Michalovi se ve Fantasy daří, před reprezentační přestávkou výrazně poskočil a moc dobře mu vyšla poslední kola,“ připomíná Vráblík dvacáté místo svého tréninkového kolegy.

VIDEO: Podívejte se na trénink Jiřího Vráblíka a Michala Obešla

K hokejové hře přivábil už i další stolní tenisty. „Pavel Širuček je nováček a docela se drží. I Petr David. Jen Pepa Šimončík je od přírody riskér, takže ten už odpadl. Ale jinak si kluci nevedou špatně, asi se ode mě dobře učí.“

VIDEO: Podívejte se na neskutečný úder Josefa Šimončíka

JAK SI VEDOU STOLNÍ TENISTÉ V iSPORT FANTASY

1. místo: Jiří Vráblík (Vrablousi) 5316 bodů

20. místo: Michal Obešlo (HC REBEL OBE) 5045 bodů

88. místo: Josef Širuček (Sirec Steel) 4898 bodů

228. místo: Petr David (Dejvici) 4773 bodů

1683. místo: Josef Šimončík (frydek) 4368 bodů

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud