6. dubna 2018 • 12:00

Prague Lions jsou v Miami v polovině závodu třetí. Kellnerová jela bez chyb

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
TOP góly Čechů v NHL: zaujal Pastrňákův nájezd i klička. Nečasova paráda
VŠECHNA VIDEA ZDE

Super začátek! Český tým Prague Lions figuruje po prvním dnu Global Champions League v Miami na skvělém třetím místě. Pražské lvy reprezentují v druhém díle prestižního seriálu v parkurovém skákání Češka Anna Kellnerová a Gerco Schröder z Nizozemska.



Anna Kellnerová absolvovala s koněm Classic trasu parkuru s výškou překážek 150 až 160 centimetrů jako jedna z mála účastnic bez chyb na překážkách, obdržela pouze jeden trestný bod za překročení časového limitu. Nebyla však zdaleka jediná, kdo byl takto penalizován a v individuálním hodnocení dosáhla na výbornou 10. příčku v téměř šedesátičlenném startovním poli složeném z nejlepších jezdců světa.

Kvalitní výsledek předvedl také Gerco Schröder, který s koněm Clock´s London připsal na konto Pražských lvů pět trestných bodů – čtyři za jednu chybu a jednu taktéž za čas. Prague Lions po prvním části týmové soutěže na Miami Beach mají tedy pouze šest trestných bodů, jež pro ně znamenají v kombinaci s časovým součtem krásné 3. místo. Stejný počet bodů mají ještě zástupci družstva Doha Fursan Qatar, ale v jejich neprospěch hovoří necelé tři sekundy navíc.

Ve vedení je tým Monaco Aces, jehož členové Jerome Guery z Belgie i Julien Epaillard z Francie dokončili oba dva bezchybně. To se ve čtvrtek žádnému jinému celku nepovedlo. Před Pražskými lvy jsou ještě Scandinavian Vikings se 4 trestnými body, které zaznamenal Němec Christian Ahlmann. Jeho kolega Leopold van Asten však dokončil s nulou na bodovém kontě, a tak je od vedoucí pozice dělí pouze rozdíl jedné chyby.

Druhá část týmového klání na Miami Beach v rámci Global Champions League 2018 proběhne v sobotu odpoledne místního času, tedy ve 20 hodin našeho času. Současně půjde o kvalifikaci do Grand Prix Longines Global Champions Tour, která následuje krátce poté, což je pro české fanoušky 45 minut před půlnocí. V pátek jsou na programu rámcové individuální soutěže.

Celý seriál vyvrcholí prosincovým finále Prague Play Offs. Podrobnosti najdete na adrese www.gcglobalchampions.com.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud