9. května 2017 • 16:00

Legenda Pelé se vrací!

Prezentace klienta
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kopat za stejný tým jako Pelé je snem téměř každého fotbalového fandy. Značka Snickers se spojila s největší fotbalovou legendou všech dob v rámci nové kampaně „Hraj jako Pelé“, díky níž se tři Češi budou moct s touto jedinečnou osobností setkat na Olympijském stadionu v Barceloně, a dokonce si pod dohledem proslulé sportovní ikony zatrénovat.



Jak na to? Stačí se do 18. 6. zapojit do soutěže a přispět na www.snickers.cz videem nebo fotkou na téma nejlepší fotbalový trik právě ve stylu Pelého.

Kdo je Pelé?

Fotbalista s velkým „F“ známý nejen hráčům, fanouškům a sportovním příznivcům, ale i normálně nezainteresovaným lidem napříč zeměmi i kontinenty. Jeho jméno spojuje svět nejpopulárnějšího sportu na světě a je téměř jeho synonymem. Získal tři tituly mistra světa, dvě vítězstvími v Mistrovství světa klubů a Severoamerické fotbalové lize se stal vedoucím střelcem všech dob s celkovým skóre 1 283 gólů. Za tento nevídaný úspěch byl na přelomu tisíciletí zvolen FIFA hráčem století.

"Jsem moc rád, že mohu spolupracovat se Snickers a stát se součástí tak speciální události, jež značka přináší svým příznivcům. Svět fotbalu mi dal strašně moc, a tak vítám tuhle mimořádnou příležitost, skrze níž se mohu odvděčit. Těším se na výherce soutěže, kterým rád přiblížím, jak fotbal hrát i vyhrávat jako já," vzkazuje všem fotbalovým nadšencům Pelé!

Podrobná pravidla a vysvětlení celé mechaniky soutěže najdete na www.snickers.cz

 

Články odjinud


Články odjinud