26. dubna 2018 • 17:30

Salaha velebí fotbalový svět. Sledujte hvězdu Liverpoolu exkluzivně na DIGI TV

Autor: DIGI TV
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Podobné slávy jako v dávných dobách faraóni dosahuje nyní jeden Egypťan ve fotbalovém světě. Liverpoolský útočník Mohamed Salah v úterý zvýraznil svou báječnou formu, když dvěma góly a dvěma asistencemi zařídil domácí výhru v semifinále Ligy mistrů nad AS Řím 5:2. Čeští fanoušci mohou sledovat Salahovy výkony v Premier League exkluzivně na DIGI TV >>



Dejte mu Zlatý míč! volají fotbaloví experti. Fanoušci po celém světě žasnou, co Salah dokáže. Pětadvacetiletý vyslanec Egypta opravdu může konkurovat Ronaldovi, Messimu či (momentálně zraněnému) Neymarovi v anketě o nejlepšího fotbalistu planety.

Mohamed Salah z Liverpoolu si už vysloužil jednu cenu - byl zvolen nejlepším fotbalistou anglické ligy pro tuto sezonu. V Premier League nasázel už 31 branek a vede tabulku střelců. Celkem zaznamenal ve 47 soutěžních utkáních 43 gólů! Navíc přepsal několik klubových rekordů.

„Myslím si, že momentálně je Salah hráč s nejlepší formou na světě,“ řekl Steven Gerrard, liverpoolská legenda.

DIGI TV DIGI TVFoto DIGI TV

Pokochat se Salahovým uměním mohou víkend co víkend také čeští diváci. Nejbližší příležitost budou mít již tuto sobotu. Na DIGI Sport 1 HD startuje ve 13:25 přímý přenos z utkání mezi Liverpoolem a Stoke City.

Slavný klub z Anfield Road bojuje o to, aby udržel umístění v elitní čtyřce. Pak by se Liverpool kvalifikoval do Ligy mistrů bez ohledu na to, jestli se mu povede letošní tažení milionářskou soutěží ukončit vítězně.

Exkluzivní sportovní obsah nabízí DIGI TV na třech vlastních kanálech DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD. Kromě anglické Premier League můžete sledovat La Ligu včetně populárního El Clásika, které připadá na příští víkend, a nově též německou Bundesligu.

DIGI TV si můžete objednat na stránkách www.novadigitv.cz

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud