5. června 2018 • 10:50

Pořiďte si TV s nejlepším sportem právě teď. Celé léto máte zadarmo!

Autor: DIGI TV
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chystáte se o letních prázdninách k moři do zahraničí a chcete se dívat na své oblíbené – hlavně sportovní – programy? S DIGI TV můžete nově sledovat ten nejlepší světový fotbal a tenis i na cestách po celé Evropě. Díky akci "Léto zadarmo" navíc první tři měsíce nezaplatíte ani korunu!



Aktuální nabídka DIGI TV navazuje na úspěšnou kampaň "Zima zadarmo" a opět se týká nových zákazníků, kteří dostanou první tři měsíce z dvouletého úvazku kompletní balíček s více než 100 kanály DIGI TV bez jakýchkoliv poplatků.

Celé léto zadarmo s DIGI TV Celé léto zadarmo s DIGI TVFoto DIGI TV

Diváci si užijí kompletní nabídku DIGI TV bez ohledu na to, jaký programový balíček si zvolí. Mohou si tak v klidu rozmyslet, jaká programová nabídka je nejvíc osloví. První tři měsíce je nic nestojí ani pronájem set-top-boxu. Prostě všechno zadarmo.

Kdo si objedná DIGI TV přes internet, může navíc díky zrušené geoblokaci sledovat přes mobil, počítač či tablet televizi kdekoliv na území Evropské unie. Ať už zákazníci pojedou do Chorvatska, Itálie, Řecka či Španělska k moři, nebo budou chodit v Rakousku po horách, neuteče jim nic z více než stovky stanic pro celou rodinu.

Aktuální nabídku jistě ocení také sportovní fanoušci, vždyť DIGI TV na vlastních třech kanálech DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD a DIGI Sport 3 HD exkluzivně nabízí přenosy z anglické Premier League či německé Bundesligy.

Zcela bezplatně se tak zájemci podívají, jak se v nové sezoně po zranění z finále Ligy mistrů daří liverpoolské hvězdě Mohamedu Salahovi nebo jak si povede na lavičce Arsenalu nový trenér Unai Emery, nástupce legendárního Arsena Wengera. Kdo má raději fotbal blíž za hranicemi, naladí si německou nejvyšší soutěž a může sledovat snahu ostatních týmů o svržení Bayernu Mnichov, a samozřejmě výkony českých reprezentantů hrajících Bundesligu.

Na DIGI TV je k mání samozřejmě i špičkový tenis, přes léto má seriál turnajů ATP na programu například dva americké "tisícovkové" turnaje série Masters, které jsou tradičně přípravou na závěrečný grandslam sezony v New Yorku.

V dlouhém seznamu kanálů, které DIGI TV nabízí přes léto zdarma, figurují navíc další sportovní stanice, ale vyberou si z něj i ti, jež sport tolik nebere. Díky pestré programové skladbě budou uspokojeni milovníci těch nejlepších filmů, seriálů, dokumentů či pohádek nebo konzumenti erotických pořadů.

Celé léto zadarmo s DIGI TV Celé léto zadarmo s DIGI TVFoto DIGI TV

DIGI TV k tomu všemu ještě disponuje funkcemi moderní televize – zákazníci mají možnost přehrání pořadu od začátku, nahrávání, posunu v čase, sedmidenního archivu všech odvysílaných pořadů s chytrým vyhledáváním a také využití přehledného televizního programu.  Takže ani doma ani na dovolené není třeba se hádat, na co se rodina zrovna bude dívat. Radost může mít každý. Akce Léto zadarmo navíc zajistí, aby to první čtvrtinu roku bylo bez finanční zátěže.

DIGI TV si můžete objednat na stránkách www.novadigitv.cz, kde zároveň zjistíte též všechny podrobnosti k akci Léto zadarmo.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud