29. července 2021 • 00:00

Moderní design, velké LED panely i virtuální realita. Stanice O2 TV Sport představila nové studio

Prezentace klienta
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stanice O2 TV Sport si ke startu sezony připravila celou řadu novinek. Tou hlavní je multifunkční televizní studio, které divákům nabídne špičkové technologie včetně velkých LED zobrazovacích panelů i rozšířené a virtuální reality. Diváci O2 TV se tak mohou těšit na zcela nové ztvárnění přenosů z FORTUNA:LIGY, hokejové extraligy nebo tenisového okruhu WTA. Ve studiu se tak mohou objevit i ambasadoři O2 TV – Petr Čech, Karolína Plíšková a Mach Muradov.



Novému studiu stanice O2 TV Sport dominují velké LED projekce a zobrazovací panely, které přinesou unikátní zážitek při sledování přenosů. Významný prostor dostane i rozšířená a virtuální realita, jež umožní vkládat zajímavou 3D grafiku nebo například přenést hosta odkudkoliv do studia. Tato technologie od společnosti Ncam se využívá u největších filmových a televizních studií po celém světě.

Posílená flotila přenosových vozů O2

Další technologická inovace přichází s novým HD přenosovým vozem, díky kterému došlo k výraznému rozšíření výrobních kapacit. Společnost O2 tak kromě sportovních přenosů v nejvyšší kvalitě dokáže vyrábět i produkce z oblasti konferencí nebo televizní zábavy. Oba přenosové vozy O2 nyní disponují prostorem až pro 34 kamer.

Foto O2 Czech Republic a.s.

Nový pořad a vysílací formát

Souhrn aktuálních informací před ligovým kolem nejvyšší fotbalové soutěže přinese každý pátek od 20.00 hodin FORTUNA:LIGA Preview. Novým pořadem bude provázet moderátorka Eliška Machová, jež se celý život pohybuje ve fotbalovém dění. Bývalá hráčka DFK Bohemians Praha 1905 získává bohaté zkušenosti i jako trenérka mládežnických výběrů nebo díky pozici krajské rozhodčí.

„V tomto pořadu se podíváme na aktuální témata analyticky, mrkneme za oponu ligového fotbalu, zaměříme se na detaily a zajímavosti z fotbalové techniky i taktiky," sdělil Petr Svěcený, vedoucí fotbalové redakce O2 TV Sport.

V ročníku 2021/2022 odvysílají všechny zápasy první fotbalové ligy stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Diváci se dočkají také atraktivnějšího vysílacího formátu, kdy se většina zápasů odehraje o víkendu. V letním období startují sobotní i nedělní přenosy v 15.30 a program poběží až do 21.30.

Každé pondělí pokračuje show TIKI-TAKA

Fotbalisté, funkcionáři, umělci, herci i další známé tváře společenského života se pravidelně střídají v zábavné show TIKI-TAKA, která se již čtyři roky vysílá pravidelně v pondělí od 20.00 hodin na stanici O2 TV Sport. Unikátní show má za sebou již 144 premiérových dílů, do nichž přišlo 273 různých osobností.

Výhoda v unikátní multidimenzi

Televize O2 TV je dostupná pro všechny diváky na českém území. Ke sledování stačí jakékoli připojení k internetu. Exkluzivní stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal přináší kromě kompletní FORTUNA:LIGY také atraktivní hokejovou extraligu, ženský tenisový okruh WTA, basketbalovou Euroligu, show TIKI-TAKA, talkshow Česká ulička, galavečery MMA nebo motoristické sporty. Kanál Premier Sport, který najdou diváci v tarifech O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá, vysílá například anglickou Premier League, turnaje nejprestižnější MMA organizace světa UFC nebo populární NFL.

Vše o O2 TV najdete na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02. Advertisement

Články odjinud


Články odjinud