Autor: pv
15.2.2019 • 17:54

Plavkyně Seemanová pustila fanoušky za kulisy: moje dřina, cíle a jídlo

Vstoupit do diskuse
0

Předvedla, jak na sobě tvrdě dře! Nadějná česká plavkyně Barbora Seemanová (18) měla na den v péči instagramový účet webu iSport.cz a fanouškům tak ukázala, že její sport nespočívá jen v cachtání v bazénu - i co si dává k snídani či obědu. Sympatická Bára pak zvědavcům odpověděla i na otázky.



Momentálně je Barbora Seemanová na plaveckém soustředění na Lanzarote. V subtropickém ráji s trvale krásným počasím ale rozhodně jen tak neodpočívá.

Ještě před snídaní se šla proběhnout na atletický ovál a pak skočila do bazénu. „Čeká nás šestnáct dvoustovek a odpoledne dalších dvacet. Mezitím ještě trénink zaměřený na dynamiku a obratnost,“ prozradila plavkyně a nechala se při tréninku natáčet na Instagram.

Kromě protahování zvedala i činku a pořádně se zapotila. „Trénink v posilovně je za námi a teď mě čeká poslední část a to je bazén, kde budu dvě hodiny,“ řekla Seemanová. Po plavecké části pak své tělo svěřila ještě do rukou fyzioterapeuta.

Po náročném dni pak v posteli stihla zodpovědět ještě několik otázek fanouškům. Například prozradila, že nemá žádné rituály a jejím hlavním cílem je kvalifikovat se na nadcházející mistrovství světa v Jižní Koreji. „Když se to podaří, tak tam chci zaplavat co nejlépe,“ uvedla Seemanová, která chodí plavat od sedmi let.

„Už předtím jsem chodila do plavecké školy. Rodiče mě odmalička učili různé sporty, abych si mohla vybrat, který mě bude nejvíc bavit,“ odpověděla půvabná sportovkyně. „A teď půjdu spát. Sledujte české plavání a fanděte celkově sportu,“ rozloučila se s příznivci na Instagramu iSport.cz.

GALERIE | Projděte si den Barbory Seemanové

Den začíná pro Báru běžeckým tréninkem
Den začíná pro Báru běžeckým tréninkem


Vstoupit do diskuse
0
Další články autora

iSport LIFE

Běh Kolo Testy Inspirace Akce iSport LIFE Columbia běžecké závody

iSport LIFE je web o radosti z pohybu, motivaci, pozitivním a zdravém životní stylu.

Běh, cyklistika, dobré jídlo, zdraví, zážitky, to jsou témata, na které zde narazíte. Těšte se na testy bot, sportovního vybavení, technických vychytávek, reportáže, tipy na výlety. Kdo to myslí s během a cyklistikou trochu vážně, najde zde rady zkušených sportovců.

Prostor tu mají i témata o zdraví a jídle.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá běžecké a cyklistické závody v různých městech v České republice. Přijmi výzvu!

Jízdní kola * Elektrokola * Elektrokoloběžky * Tenisové vybavení na Heureka.cz

18. září 2021
Brno
Výsledky
16. října 2021
Praha
Výsledky

www.isportlife.cz je web o životě sportovců. Nenajdete zde však výsledky, časy, rozebírání herních taktik a hledání ideálních sestav. Začíst se naopak můžete do profilů, rozhovorů a příběhů nejen našich, ale i zahraničních sportovců. Poodhalíme vám nejen jejich tréninkové finty, ale i to jak správně odpočívat. iSport LIFE je o životě ve sportu.

Tým kolem www.isportlife.cz pořádá také běžecké závody v různých městech v České republice.

Články odjinud
Články odjinud

{# Inicializace knihovny pro opozdene nacitani zdroju #}