7. srpna 2009 • 10:00

Hvězdy Formule 1 netrénují: Lenoší na luxusních jachtách!

Autor: cas.sk, val
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Možná se ptáte, co asi tak dělají jezdci Formule 1, když jim FIA zakázala testovat své vozy mezi závody? Máme pro vás odpověď: Užívají si moře, pláží a tráví svůj čas na luxusních jachtách! Jen málokdo trénuje.



Úsporné důvody donutily F1 zakázat testování a tak jezdci rázem mají téměř měsíc volna. Poslední Velká cena byla 26.července a další bude až 23. srpna! Co tedy jezdci dělají, když nemůžou trénovat?

Liší se to závodník od závodníka, ale v převážné většině vyhrává lenošení u moře na pláži. Tak se na některé hvězdy Formule 1 podívejme zblízka:

Fisichella FisichellaFoto Archív

 

 

Giancarlo Fisichella (36):

Italský pilot týmu Force India nejvíce času tráví s jeho milovanou Fizzy. Pozor, to není jeho drahá žena, ale přepychová jachta. Plaví se na ní okolo Sardínie a Korziky. Rodinu sebou "samozřejmě " vzal také.

 

 

Heidfeld HeidfeldFoto Archív

 

Nick Heidfeld (32):

Německý jezdec stáje BMW Sauber se chystá s přítelkyní Patricií, dcerou Juni (4) a synem Jodu (2) na pláže některého z řeckých ostrovů. "Budeme stavět z písku hrady, uděláme si na pláži piknik a celkově budeme dělat stejné věci jako dělají jiní rodiče s dětmi."

 

 

Robert Kubica Robert KubicaFoto čtk

 

 

Robert Kubica (24):

Tento první polský pilot ve Formuli 1 jezdí také ve stáji BMW Sauber. A jeho plány? Dovolenou stráví v rodném Krakově se svými příbuznými.

 

 

 

Foto Archív

 

Adrian Sutil (26):

Německý pilot stáje Force India miluje biliárd, klavír a squash. Chce se tak několik dní zdržet ve švýcarském Niederbippu, kde má svůj dům a kamarády. Na závěr vyrazí na týdenní dovolenou na indonéský ostrov Bali.

 

 

Sebastian Vettel Sebastian VettelFoto SITA

 

Sebastian Vettel (22):

Třetí muž průběžného pořadí, německý jezdec týmu Red Bull se nikam nechystá. Koupil nový barák ve švýcarském Walchwile a tak si ho plánuje pořádně užít. Jediný výlet má naplánovaný k rodičům do německého Heppenheimu.

 

 

Michael Schumacher Michael SchumacherFoto sita

Michael Schumacher (40):

Sedminásobný vítěz Formule 1 ohlásil senzační návrat. Bude zaskakovat za zraněného Felipe Massu a očekávání jsou jak jinak ty největší. Asi jako jediný jezdec si nemůže dovolit odpočívat a po tříleté pauze se vrhl do tvrdého tréninku. V Mugele bude nabírat jezdeckou formu na starém monopostu Ferrari a má připravený speciální tréninkový program na zlepšení fyzické kondice. Michael už shodil tři kilogramy.

 

Šťastný Jenson Button po výhře v Monaku. Šťastný Jenson Button po výhře v Monaku.Foto ČTK/AP

Jenson Button (29):

Suverénní leader letošního seriálu F1 má zaděláno na titul. Luxusní náskok 18,5 bodu na druhého Marka Webbera by měl stačit a tak si Button s klidnou hlavou může vyrazit na Francouzskou riviéru. A pokud doma nechá přítelkyni Jessicu Michibata (24), tak se děvčata v nočních barech mají skutečně na co těšit. Tenhle chlapík si nedávno vyzkoušel triatlon v Londýně, kde si zlepšil svůj "osobák" na 2:07,02, tedy o 9 minut!

Brazilský pilot Felipe Massa po propuštění z nemocnice Brazilský pilot Felipe Massa po propuštění z nemocniceFoto ČTK/AP

 

Felipe Massa (28):

Pravdou je, že brazilského jezdce čeká dovolená ze všech nejdelší, ale není mu skutečně co závidět! Bude se zotavovat z vážného zranění na hlavě a tak o slunném počasí a vyhlášené brazilské pláži Copacabana si může nechat maximálně zdát. Nejbližší dny by měl trávit doma v Sao Paolu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud