5. listopadu 2011 • 06:58

Šafářová je nově zamilovaná. Sbalil ji drsňák z ringu

Autor: Tomáš Pokorný
Vstoupit do diskuse
15
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Na jaře se po devíti letech rozešla s Tomášem Berdychem (26). Teď už tenistka Lucie Šafářová (24) zase hoří láskou! „Mám přítele, ale je to zatím čerstvé,“ přiznala Blesku dvojka českého reprezentačního týmu před startem finále Fed Cupu v Moskvě (sobota od 11:00, ČT4).



Foto 

Protože je ale vztah teprve na začátku, zdráhala se včera Šafářová prozradit o svém partnerovi sebemenší podrobnosti včetně jména. „Jak už jsem řekla několikrát, povídejme si o tenise, a ne o mém soukromí, to si chráním,“ poprosila.

Blesk však důsledně celý den pátral a identitu její nové lásky odhalil! Lucčino srdce teď patří známému slovenskému zápasníkovi Ivanu Buchingerovi (25), mistru světa v jednom z nejtvrdších bojových sportů MMA (smíšená bojová umění).

„Několikrát jsme je tady spolu viděli,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj z prostějovského tenisového klubu, kde Šafářová trénuje. Lucka ale zatím odmítá o novém příteli mluvit. „Soustředím se teď na víkendové zápasy a nechci se ničím jiným rozptylovat. Nedělejte z toho senzaci, vždyť je to přeci normální, s někým být.“

To má Šafářová pravdu. Jak už Blesk v září jako první informoval, čerstvě zamilovaný je i její bývalý partner Tomáš Berdych, s nímž se Lucka rozešla před letošním Wimbledonem. Daviscupový reprezentant randí s půvabnou Ester Sátorovou (18), modrookou středoškolačkou ze Zlína, která si slušně vydělává jako modelka.

Podívejte se na vítězný zápas Buchingera

Prohraný duel Buchingera, je neuvěřitelné, co vydrží

Co je disciplína MMA

Zápasy smíšených bojových umění. Jde o jeden z nejtvrdších bojových sportů vůbec. Kombinuje několik stylů. Zápasí se v uzavřené kleci. Dovolené je všechno – rány pěstí, loktem, kolenem, kopy nohou a dokonce i škrcení.

České tenistky se chystají na Rusky
České tenistky se chystají na Rusky

Vstoupit do diskuse
15
Články odjinud


Články odjinud