11. listopadu 2011 • 20:32

Dyk udělal z hymny šou. Zazpíval ji společně s fanoušky

Autor: gam
Vstoupit do diskuse
32
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zpěvák a frontman kapely Nightwork Vojta Dyk (26) zazpíval hymnu společně s fanoušky na zápase české reprezentace s Černou Horou. Dyk se svého úkolu v pátek večer zhostil celkem úspěšně, i když jeho hlas byl v jednu chvíli výš, než bylo v jeho možnostech. Příště by možná bylo lepší zůstat u tradice a nechat zapět opravdového pěvce.



Místo tradice zvolila fotbalová asociace riziko. Tentokrát se ale žádný trapas nekonal. Dyk hymnu zazpíval bez ztráty slov a jakékoli jiné indispozice. Dyk tak nahradil operního zpěváka Vratislava Kříže, který hymnu předtím pěl běžně na zápasech reprezentace.

Zpěvák předvedl malou ochutnávku zpěvu hymny už ve čtvrtek ráno v ranní show Evropy 2. Když s ním moderátoři Mareš s Hezuckým dělali rozhovor, žádali od něj zpěv. Dyk ale začal hymnu prznit. Vymýšlel si slova a zpíval schválně falešně. Dyk tak předvedl jeden ze svých hloupých vtipů.

Dyk totiž nedávno šokoval veřejnost, když se svou kapelou Nightwork pozvali na křest svého DVD pornoherce. Ti pak před přítomnými novináři souložili a svým vyvrcholením následně DVD "pokřtili".

Vojta Dyk zazpíval českou hymnu
Vojta Dyk zazpíval českou hymnu

Vstoupit do diskuse
32
Články odjinud


Články odjinud