19. prosince 2011 • 21:45

Kašlu na City! Tévez to rozbalil v nočním klubu v rodné Argentině

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Co na tom, že ve svém týmu v Manchesteru City lítá stejně jako jeho parťák Mario  Balotelli z průšvihu do průšvihu. Argentinská superstar Carlos Tévez si z toho příliš hlavu nedělá. Na dovolené v rodné Argentině to v jednom z nočních klubů v Cordobě pořádně rozbalil.



Nadšeným krajanům se předvedl na jevišti coby hvězda hudebního nebe, když se  postavil po bok místního latinskoamerického zpěváka. Že dost možná ve  stejnou dobu vyjednávají zástupci Manchesteru o jeho přestupu či hostování v AC  Milán, Juventusu či Paris St. Germain, asi příliš neřešil.

Ani narážky jeho partnera na jevišti Téveze příliš nerozhodily. Naopak. Vesele se  k všeobecné debatě přidává, legrace přece není nikdy dost. Náladu mu příliš  nezkazil ani fakt, že musel svému klubu zaplatit 500 000 liber (přes 15 milionů  korun) za to, že se odmítl jít rozcvičit během zápasu Manchesteru City na hřišti  Realu Madrid v Lize mistrů.

Není se čemu divit, že lídr Premier League by se vzpurného Argentince rád zbavil  již v lednovém přestupním termínu. Tévez by podle představ vedení City měl  odejít za částku 20 milionů liber (přes 602 milionů korun), formu hostování přestavitelé Citizens odmítají.

VIDEO: Carlos Tévez se do toho pořádně opřel.



Smutný kapitán Manchesteru City Carlos Tevéz
Smutný kapitán Manchesteru City Carlos Tevéz

Vstoupit do diskuse
1
Články odjinud


Články odjinud