17. ledna 2012 • 17:20

Dcerka bývalé jedničky Davenportové váží přes 4,5 kila

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

Svého času drtila na tenisových dvorcích jednu soupeřku za druhou. Američanka  Lindsay Davenportová během své kariéry získala tři grandslamové tituly a  čtyřikrát končila rok jako nejlepší hráčka planety. Teď už však má rodačka z  Kalifornie jiné starosti. Na svět přivedla své třetí dítě.



Pětatřicetiletá bývalá tenistka má se svým manželem Lonathanem Leachem již  čtyřletého syna Jaggera a dvouletou holčičku Lauren, které teď přibyla  sestřička. "Je zdravá, krásná a velká," okomentovala se šťastným úsměvem čtyř a  půl kilového potomka Lindsay.

Pětatřicetiletá tenistka kromě se svých grandslamových úspěchů může pyšnit i zlatou olympijskou medailí z her v Atlantě. V roce 2005 jí časopis Tennis Magazine přisoudil 29. místo mezi nejlepšími hráčkami posledních čtyřiceti let.

Američanka se může pyšnit i dalším triumfem. Čtyřikrát zakončily rok jako světová jednička kromě Davenportové již jen Steffi Gráfová, Martina Navrátilová a Chris Evertová.

Davenportová našla své jméno na pozici světové jedničky v závěru roku v letech 1998, 2001, 2004 a 2005. Z grandslamových trofejí jí do sbírky chybí trofej z French Open, kde se dostala nejdále do semifinále v roce 1998. To však matce tří dětí vadí pramálo.

Lindsay Davenportová má třetího potomka
Lindsay Davenportová má třetího potomka


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud