21. března 2012 • 12:30

FOTO: Nové sexy oblečky: Tenistky ukáží víc, než kdy předtím

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGELERIE | Nejen skvělými výkony hráček živ je fanoušek ženského tenisu. Často se stejným (nebo i větším) zájmem shlédne půvabné křivky špičkových tenistek prohánějících se za žlutými míčky. A teď bude mít o důvod více sledovat své hvězdy. Do světa bílého sportu totiž vtrhly i modely, na kterých se spolupodílí známá návrhářka Stella McCartney.



Není nad to, když vám skvělý forhend s přesným volejem doplní pohled na  
půvabnou postavu například Marie Šarapopové, Caroline Wozniacké, Daniely  
Hantuchové či srbské krásky Any Ivanovičové.

A právě dvě posledně jmenované hráčky se objevily na začátku tenisové sezony v modelech, které opravdu stojí za to vidět. Dvojici doplňují ještě krajanka půvabné Ivanovičové Bojana Jovanovská, Němka Angelique Kerberová a rumunská tenistka Sorana Cirsteaová.

A hráčkám to opravdu sluší. Dlouhé nohy a štíhlá postava jsou přímo jako stvořené pro nové modely. V pětici vyvolených sice chybí jméno již zmiňovaných krásek Marie Šarapovové či nedávné světové jedničky Dánky Wozniacké, i tak je na co se dívat.

Nová kolekce pro rok 2012 totiž zabezpečuje tenistkám maximální pohodlí a zároveň poskytuje divákům pohled na dokonalé proporce hráček.

Pod šaty se dle návrhářů skrývají šortky, které těsně obepínají tělo. Vše doplňuje zpevněná podprsenka. Tenistky by se měly v nových modelech ukázat i na blížícím se French Open a už teď je tak jisté, že se je na co těšit.

Caroline Wozniacká nemůže uniknout pozornosti
Caroline Wozniacká nemůže uniknout pozornosti

Vstoupit do diskuse
2
Články odjinud


Články odjinud