9. června 2012 • 17:45

Sheena vykopli z haly: Urážel fanoušky, napadal členku ochranky

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Charlie Sheen je zvyklý být vždy ve středu pozornosti a pokud se mu to nedaří skrz televizní obrazovku, proč si nepomoci "drobným" skandálkem  na veřejnosti? Tohoto hesla se pravděpodobně hollywoodská legenda pevně drží. Alespoň podle toho, co předvedla na hokejovém finále mezi Králi z Los Angeles a New Jersey.



Poté, co byl ochrankou pro své hulvátské chování, kdy si mezi diváky  neomaleně zapálil cigaretu, vyveden z haly, stačil počastovat vulgárním výrazem i místní ochranku.

A zdaleka nezůstal jen u toho. Nenávistné výkřiky směřoval i na další lidi okolo, kteří byli incidentu s hvězdou přítomní.

Výbuchu vzteku neunikly ani přítomné ženy bezpečnostní služby. "Víš co mi můžeš? Polib mi pr**l," Podobnými a ještě peprnějšími výrazy urážel své okolí Sheen.

Charlie Sheen je jen stínem bývalé hvězdyFoto EPA, Reuters, ČTK

Šestačtyřicetiletý herec, který byl pro své nevhodné chování vyhozen v roce 2011 z populárního seriálu "Dva a půl chlapa," své vystupování odůvodňoval slovy, že se k němu ochranka chovala obzvlášť hrubým způsobem.

"Pusťte mě zpátky, chovám se slušně, nic strašnýho jsem jí neřekl," hájil se nepříčetný herec před reportéry.

Členka bezpečnostní agentury odmítla hollywoodskou hvězdu vpustit do hlediště dříve, než uhasí svou cigaretu. Sheenovi nebyla nic platná ani jeho aura nedotknutelné superstar.

Poté, co neoblomnou ženu nepřesvědčil, alespoň její postoj ohodnotil těžko publikovatelnými výrazy. Sheen měl konflikt i v samotné hale, kdy se dostal do sporu s některými fanoušky, s kterými si vyměnil několik urážek.

Charlie Sheen se potýká s celou řadou osobních problémů již delší dobu. V soukromém životě řeší své problémy pomocí alkoholu, díky kterému se dostal již do řady konfliktů se zákonem.

"Nevidím nic špatného na tom, když si dám pár skleniček. Tequila, vodka? Vždyť o nic nejde! Pít rozhodně nepřestanu," říká herec a dál usilovně kope svůj pomyslný hrob.

Bývalá žena Charlieho Sheen má problém s drogami. Sama se zapsala na odvykací léčbu.
Bývalá žena Charlieho Sheen má problém s drogami. Sama se zapsala na odvykací léčbu.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud