22. července 2012 • 07:12

Rozchod kvůli pornu! Dceru bosse F1 podváděl v přítomnosti kamery

Autor: Petr Žaloudek
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Viděla to, co nikdy vidět nechtěla. Tamara Ecclestone (28), dcera šéfa formule 1 Bernieho Ecclestone, vyhodila z domu svého přítele poté, co zhlédla video, ve kterém si užívá sexuální hrátky.



Klip, kde hlavní roli hraje Omar Khyami (38), dnes již bývalý Tamařin přítel, koloval po internetu. „Nikomu nepřeji, aby si prošel tím, čím já. Je mi špatně z toho, co se stalo,“ svěřila se miliardářka. Omar, se kterým chodila dva a půl roku, se ke všemu přiznal.

„Stalo se to dávno, ještě než jsme spolu chodili, na večírku kamaráda. Byli jsme opilí, ani nevím, s kým to bylo. Navíc netuším, kdo to točil,“ snažil se vymlouvat.

Jenže marně! Tamara se hned běžela vyplakat rodičům – Berniemu (81) a Slavici (54). Jelikož se mocný šéf královny motosportu podle zdrojů anglických medií mohl z ponížení dcery pominout, nebylo jiného východiska než rozchod.

A britská modelka a moderátorka to vzala z gruntu. Zrušila romantickou dovolenou v St. Tropez, vypakovala mu věci, vyměnila u domu a sebrala superauto Lamborghini Aventador, které mu za 250 tisíc liber (8 milionů korun) koupila.

Účastník amatérského porna se sice snaží získat Tamaru zpět, ale má to marné. „Zoufale se snaží s ní spojit, ale ona mu už řekla všechno, co musela,“ tvrdí zdroje blízké exmilencům.

Pohledná dcera šéfa formule 1 Tamara Ecclestone (na snímku dole)
Pohledná dcera šéfa formule 1 Tamara Ecclestone (na snímku dole)

Vstoupit do diskuse
3
Články odjinud


Články odjinud