24. října 2020 • 10:23

Bradyová o skalpu přemožitelky Plíškové i netradiční přípravě v Německu

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jennifer Bradyová ve čtvrtfinále J&T Banka Ostrava Open 2020 vyřadila Rusku Kuděrmetovovou, která si předtím vyšlápla na favorizovanou Karolínu Plíškovou a postoupila do sobotního semifinále, kde se utká s Arynou Sabalenkovou. Proti kousavé Rusce se přitom nadřela, když první set ztratila v tie-breaku. „Dala jsem jí šanci, prohrát dobře rozjetou první sadu bylo frustrující. Ukázala jsem ale svou odolnost, bojovala až do konce, nevzdala se a jsem za svůj výkon šťastná,“ vyprávěla ve videorozhovoru pro iSport.cz 25letá tenistka.



Šestadvacátá hráčka žebříčku WTA v letošní sezoně prokazuje velmi kvalitní formu. Vyšlápla si na světovou jedničku Ashleigh Bartyovou, na turnaji v Dubaji odstranila z cesty Elinou Svitolinovou, Markétou Vondroušovou i Garbiñe Muguruzaovou. Její hru nepokazila ani koronavirová přestávka, po které získala svůj premiérový titul na okruhu WTA v Lexingtonu. Na navazujícím US Open prošla až od semifinále, kde jí zastavila až Naomi Ósakaová.

Sympatická Američanka v rozhovoru pro iSport.cz hovořila rovněž o své specifické přípravě v německém Regensburgu, kde pobývá většinu sezony. Co dalšího prozradila Martinu Vaitovi a bývalé české tenistce Petře Cetkovské, se podívejte ve VIDEU.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud