Jan Jaroch
10. července 2023 • 13:00

Propustila mě, uvedl kouč Krejčíkové. Vysvětlení nechal na tenistce

Autor: Jan Jaroch
Vstoupit do diskuse
7
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video
TOP VIDEA
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z LONDÝNA | To, co naznačovala jeho nepřítomnost ve Wimbledonu a Barbora Krejčíková nechtěla komentovat, potvrdil její trenér. Lépe řečeno bývalý trenér. „Rozešli jsme se. Bára mi před Wimbledonem zavolala a informovala mě, že naše spolupráce skončila. Vysvětlení pro veřejnost nechám na ní,“ odpověděl na dotaz novinářů z dovolené v Chorvatsku Aleš Kartus.



S Krejčíkovou spolupracoval pět roků a sedmadvacetiletá tenistka za tu dobu získala největší úspěchy kariéry – šest singlových titulů z turnajů WTA včetně předloňského Roland Garros a letošního triumfu na velkém turnaji v Dubaji. V žebříčku vystoupala loni v únoru až na druhé místo.

Na posledních grandslamových turnajích se tenistce nedařilo. Při antukovém Roland Garros vypadla už v prvním kole s Ukrajinkou Lesjou Curenkovou, v Londýně se zranila a vzdala utkání druhého kola s šestnáctiletou Ruskou Mirrou Andrejevovou. Momentálně figuruje na jedenáctém místě pořadí WTA a musí řešit obsazení postu trenéra. Na Wimbledonu ji doprovázeli pouze kondiční trenér a fyzioterapeut.

Kouč Kartus by rád ve velkém tenise zůstal. „V tuto chvíli jsem volný trenér a začínám se rozhlížet po nových nabídkách,“ uvedl.

Vstoupit do diskuse
7
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud